anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Święta święta i po świętach , lodóweczka pełna , rok można pożegnać 

Bunny - gratuluję!!!!!! Piękne zakończenie roku, pozazdrościć tylko, ale wiesz - tak po dobremu
widzę też nie mogłaś dzisiejszej nocy spać, ja łącznie spałam może z 1,5 - 2 godz, bo mi moja kociara koncert zrobiła, chyba jej łapka bolała, albo na złość, bo wczoraj do weta z nią poszłam i na żywca wyrwała jej końcówkę pazurka który wrósł w łapkę, biedaczka moja :-(
syneczki - mam nadzieję że odpoczynek od forum dobrze Ci zrobi, Ja też czasami takiego potrzebuje, mimo że się staramy od niedawna to i tak zazdroszczę tym co już są w ciąży ( ale też się razem z Wami cieszę żeby nie było
)
maron - znam takie co w ciaży 30 kg przytyły, a w drugiej zrzuciły :-) 13 kg to nic strasznego, ale dobrze dobrze że dbasz o siebie - słodycze to tylko puste kalorie;-)
calogera - trzymam kciuki &&&& za noworoczne postanowienie, wiem jak to jest pracować w stresie, wszystko wtedy się rozregulowuje, mówi o takim nie zdrowym stresie
Nie znam się na chorobach, bo ich nie lubię
ale mój brat w dzieciństwie miał postawione różne diagnozy , m.in. epilepsje , ale na szczęście wyrósł z tego jak to powiedzieli i tego też życzę dla Twojego synka , będzie dobrze 
trina - jak córcia się miewa w brzuszku? byliście już u lekarza czy to jeszcze przed wami?
liv - a Ty jeszcze w dwupaku czy jak? nic się nie odzywasz
dana - halo halo , odezwij się jak u Ciebie ? ;-)
Zbieram się do pracy, jeszcze 2 dni i wolne , a w międzyczasie zmiana roku

Bunny - gratuluję!!!!!! Piękne zakończenie roku, pozazdrościć tylko, ale wiesz - tak po dobremu
widzę też nie mogłaś dzisiejszej nocy spać, ja łącznie spałam może z 1,5 - 2 godz, bo mi moja kociara koncert zrobiła, chyba jej łapka bolała, albo na złość, bo wczoraj do weta z nią poszłam i na żywca wyrwała jej końcówkę pazurka który wrósł w łapkę, biedaczka moja :-(syneczki - mam nadzieję że odpoczynek od forum dobrze Ci zrobi, Ja też czasami takiego potrzebuje, mimo że się staramy od niedawna to i tak zazdroszczę tym co już są w ciąży ( ale też się razem z Wami cieszę żeby nie było
)maron - znam takie co w ciaży 30 kg przytyły, a w drugiej zrzuciły :-) 13 kg to nic strasznego, ale dobrze dobrze że dbasz o siebie - słodycze to tylko puste kalorie;-)
calogera - trzymam kciuki &&&& za noworoczne postanowienie, wiem jak to jest pracować w stresie, wszystko wtedy się rozregulowuje, mówi o takim nie zdrowym stresie
Nie znam się na chorobach, bo ich nie lubię
ale mój brat w dzieciństwie miał postawione różne diagnozy , m.in. epilepsje , ale na szczęście wyrósł z tego jak to powiedzieli i tego też życzę dla Twojego synka , będzie dobrze 
trina - jak córcia się miewa w brzuszku? byliście już u lekarza czy to jeszcze przed wami?
liv - a Ty jeszcze w dwupaku czy jak? nic się nie odzywasz

dana - halo halo , odezwij się jak u Ciebie ? ;-)
Zbieram się do pracy, jeszcze 2 dni i wolne , a w międzyczasie zmiana roku