livastrid
2010 & 2012
no czesc baby
Mama_iza to pozdrow Lelcie, niech sie kobieta trzyma
my tu czekamy na nia
czesc natalia, @ jest to wypoczywaj
spoko Agnieszka, sieci bywaja zawodne;-)
anastazja a cicho, zwykle wieczorem robi sie gwarno. Chyba wszystkie jestesmy zmeczone nie konczaca sie zima. Masakra.
no niektorzy tyle kilosow nie robia co kicia :-)
pospalam sobie dzis troche, bo mala mi dala spac. U mnie mgla znow w kosmos, poki co 2 na plusie. Generalnie zadowolona jestem, comiesieczny dodatek na bejbe dzis na koncie, przyszla kartka, ze duperele dla polroczniaka sa do odebrania i czekaja w sklepie, wiec wszystko fajnie oprocz tej pogody
kaamaa nie no musze sobie te selerowa zrobic
e ja znam same leniwe koty, co to myszek nie lapia, bo karme dostaja do jedzenia. No chyba, ze taka myszka chce sie pobawic. Jak woda?

Mama_iza to pozdrow Lelcie, niech sie kobieta trzyma
my tu czekamy na nia
czesc natalia, @ jest to wypoczywaj

spoko Agnieszka, sieci bywaja zawodne;-)
anastazja a cicho, zwykle wieczorem robi sie gwarno. Chyba wszystkie jestesmy zmeczone nie konczaca sie zima. Masakra.
no niektorzy tyle kilosow nie robia co kicia :-)pospalam sobie dzis troche, bo mala mi dala spac. U mnie mgla znow w kosmos, poki co 2 na plusie. Generalnie zadowolona jestem, comiesieczny dodatek na bejbe dzis na koncie, przyszla kartka, ze duperele dla polroczniaka sa do odebrania i czekaja w sklepie, wiec wszystko fajnie oprocz tej pogody

kaamaa nie no musze sobie te selerowa zrobic
e ja znam same leniwe koty, co to myszek nie lapia, bo karme dostaja do jedzenia. No chyba, ze taka myszka chce sie pobawic. Jak woda?
chciałabym już na weekend być na swoim, ale teraz widzę, że marne szanse, mój m w tyg pracuje i potem jest zbyt zmęczony, żeby przewozić te wszystkie graty co popakowałam, a ja z kolei większości z nich sama nie udźwignę, eh..
może jutro coś ruszy. No, ale nadal nie kupiłam jeszcze naczyń ani kołdry i nowej pościeli, jakoś ciężko się wybrać. Tki leń mnie dopadł w te wolne dni, że prawie nic z tego co sobie zaplanowałam nie zrobiłam.
A duperele to jak sie samemu zapisze gdzies to czasem cos przysla tez jakies pieluchy, zabawki, kosmetyki czy kupony rabatowe, niby nic, ale zawsze cos. Panstwo dba o dzieci moze nie jakos szczegolnie, ale ja nie narzekam.