reklama

Mamusie w 2012

Cześć Kobitki...
jeszcze troszke świeżo "po przejściach" ale piszę ...
Chciałabym szcześliwego rozwiązania w 2012... boje sie bardzo po tym co przeszłam ale wiem że nie jestem sama w moim cierpieniu...
powtórze tylko badania i działamy!

reklama
witaj rozczochrana.mama
pewnie ciezko, ale nie mozna myslec, ze sytuacja moze sie powtorzyc:tak: widze, ze bedziecie probowac juz wkrotce, wiec gratuluje decyzji i zycze powodzenia w starankach:laugh2: No i mam nadzieje, ze czesto bedziesz z nami tu rozmawiac;-)

rozczochrana.mama - witaj, widzę że staranka tuż tuż, akurat na początek nowego roku będzie termin:-)
pewnie wszystkie na weekend wyjechałyście, bo tak cicho tu jest. Ja się wkręciłam w serial Heroes , już 3 sezon :) no i zaglądam co tu słychać:-)

Ja jestem w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania, dlatego nie bardzo mam teraz czas, żeby zajrzeć czy coś napisać. A gdzie reszta dziewczyn, to nie mam pojęcia-????????:no::eek: A, tak przy okazji, to wpadłam, żeby powiedzieć, że chwilowo, tzn. w następnych kilku dniach prawdopodobnie nie będzie mnie na bb:-(, bo nie będę miała dostępu do netu, ten likwiduję, a zanim się podłączę do nowego to chwilę może potrwać. Mam nadzieję, że szybko pójdzie. Także dziewczyny, jakbym już nie zdążyła nic napisać przed odłączeniem- trzymajcie się cieplutko i miłego weekendu!:-) Odezwę się jak tylko już będę mogła. Do "zobaczenia"!;-):-p:-)

Hej:)
Witam sie z rana:)
rozczochrana.mama hej:) napewno teraz bedzie wszystko ok bedziemy wszystkie trzymac kciuki:)
Isana zycze udanej przeprowadzki:) i oby sprawnie wszystko poszlo:)
a ja mam w domu remont lazenki.... fu fu fu wszedzie kurz bleeeeeeeeeee

Hej, ja na sekundkę tylko, bo jedziemy zaraz z siostrą na przymiarki sukien ślubnych.. ehhhh, przypomina mi się jak ja robiłam przygotowania do ślubu i wesela :)

Rozczochrana- witaj i trzymamy && za dobre wyniki :)
Natalia- ja już się nie bawię w żadne remony... skończyliśmy teraz pokój Igora i mówię BASTA!!!! Nie nawidzę remontów, kurzu, bleeeeeeeee
Isana- trzymaj sie dzielnie podczas przeprowadzki :)

Dziewczęta, witam, pamiętacie mnie?
Dłuuugo mnie nie było, padł mi dysk w laptopie i na jakiś czas była odcięta od świata :-) Ale już jestem, tylko aktualnie bardzo chora. Postaram się nadrobić co naskrobałyście w wolnej chwili, choć już mnie ściągają z łóżka bym zajęła się dziećmi. Do napisania.

Mama Stacha, fajnie, ze jestes, myslalam, ze zwiala moja kompanka do staran :-D
witajcie nowe staraczki, lista sie rozrasta:-)
ja dzis na kacu, nie mam ochoty nic robic, nawet snaiadania, a jestem taka glodna :-)
anastazja u mnie kotek to nie problem, zawsze byl w domu i nie bylo problemu, gdy wyjezdzalismy itp. od czego sa ciotki, babcia , rodzice itp. :P

hola laski,
e ja rowniez na chwile

Isana Ty sie nie przemeczaj chlopa masz :-p

Mama Stacha
, nikt nie zapomnial o Tobie:tak: Mleko z miodem i czosnkiem i sie kurowac prosze;-)

wika
, zrob sobie poprawiny:-D

maron :rofl2: wstydz sie kaca miec:-p:-p zartuje, pij, pij ile wlezie:-p

natalia Ty w ogole nic nie mow mi o remoncie:-pbo ja nie wiem za ile lat wyjde ze swojego:dry:

reklama
Czesc dziewuszki:-)

Cos tu cicho sie zrobilo.Wszystkie zajete hmmmm...Ja tez zalatana jestem i nie mam czasu zajrzec od wczoraj.Zalatwiamy sprawy budowlane i duzo wyborow przede mna.Wiosny jak nie bylo tak nie ma (kicha)pozdrawiam wszystkie staraczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry