reklama

Mamusie w 2012

Mama Stacha wspolczuje i szkoda ze nie wezmiesz meza w obroty! Jakby on byl chory albo mial conajniej katar to pewnie juz by lezal w lozku, piszac testament. Pogon go niech sie zajmie dziecmi, domem, Toba- prezciez cos Ci sie od zycia nalezy

agnieszka super ze juz powoli zaczynacie przygotowania do urlopu:-)

A gdzie reszta? Gdzie juliana, gadula livastrid,kaamaa, wika i inne szalone babki???

Maz zadzwonil ze jednak zwali sie kolo polnocy ale tylko ze wzgledu na dobre serce szefa i okazje. Swoje auto zostawil w D bo w poniedz ma rozladunek ale kolega jechal to sie z nim zabral.
W takim razie musze odpalic kosiare zeby wygolic busz:-D:-D

A tak na serio... wciaz mam mieszane uczucia, zaczac te staranka czy nie? Widze ze poki co moj slubny sie stara, teraz tez nie musialby przyjezdzac do domu, a jednak chce...

reklama
wiesz, w sumie to tylko w slowach poprawa, w sms bo wciaz w trasie jest, no ale widze ze np poki co nie reaguje wybuchowo na niektore sytuacje, na ktore wczesniej tak reagowal tylko stara sie mnie podejsc slowami takimi jakich oczekuje, nie mysl ze trzymam rezim ale chodzi o wybaczanie ludziom czy nie palanie do nich nienawiscia.

a plażować się będziemy cały tydzień :-):tak:
nie mogę się doczekać,po woli kupujemy klapki,kąpielówki,ciuchy i wiele innych rzeczy,teraz szukam okularów przeciw słonecznych:)

a plażować się będziemy cały tydzień :-):tak:
nie mogę się doczekać,po woli kupujemy klapki,kąpielówki,ciuchy i wiele innych rzeczy,teraz szukam okularów przeciw słonecznych:)

super..

O ja pitole, ale wymyslaja- dzis Dzien Pozdrawiania Blondynek:-D tylko dziwne ze jeszcze nikt mnie nie pozdrowil:-D

dobra, maly zasnal to ja ide walczyc z bobrem, musze tez leb umyc i wysuszyc bo trzeba bedzie jechac po ogiera:-D

reklama
Mama Stacha zdrówka! nie daj się M niech też ruszy zad i coś robi!! ;-)

Martolinka zdrowiej szybciutko.

Agnieszka ja też strasznie Ci zazdroszczę, my też planujemy gdzieś śmignąć na obczyznę, ale to dopiero za rok, w tym roku musimy zostać w PL M praca nie pozwala na daleki wyjazd.

Lelek To nie bóbr tylko żubr :-D:-D jak zwał tak zwał, zrób sobie jakiś fajny ślaczek :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry