Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a po dniu mastrubacji, maz powiedzial czy nie ma dnia robienia rogalikow w kiblu.

rozwaliłaś mnie, ale znając życie pewnie jest

Livastrid
A ja miałam mieć z M stosunkowo udany wieczór, i co Dureń zasnął![]()

wsadz mu ogorka w odbyt to sie obudzi i spelni malzenski obowiazek![]()

Lelek, on też chory, cała rodzinka padła. Starszak pozarażał, sam złapał w poniedziałek, Franek we wtorek, małż i teściowa w środę, no i ja już szans nie miałam, skumulowane wirusy z siłą wodospadu powaliły mnie w czwartek.Mama Stacha wspolczuje i szkoda ze nie wezmiesz meza w obroty! Jakby on byl chory albo mial conajniej katar to pewnie juz by lezal w lozku, piszac testament. Pogon go niech sie zajmie dziecmi, domem, Toba- prezciez cos Ci sie od zycia nalezy.
Pozdrawiam :-)O ja pitole, ale wymyslaja- dzis Dzien Pozdrawiania Blondynektylko dziwne ze jeszcze nikt mnie nie pozdrowil
dobra, maly zasnal to ja ide walczyc z bobrem, musze tez leb umyc i wysuszyc bo trzeba bedzie jechac po ogiera![]()
Dziewczyny wesoło tu u was/nas? Bardzo mi odpowiada takie poczucie humoru :-)Bardziej zastanawiałam się nad szyszką![]()
Ogórek to wersja light![]()