reklama

Mamusie w 2012

reklama
Nade mna to jakies fatum wisi,ze co chwila cos:wściekła/y:
kolejne 250 zl poszlo sie rypac:zawstydzona/y: normalnie nie moglam usiedziec w miejscu, tak tesknilam za Wami! A goscia co mi naprawial tak zmolestowalam psychicznie ze wymienil mi dysk w ciagu 1 dnia:-D

Livastrid, dzieki za link, ale ja nie wiem co ze mna, bo mierzylam temp i za kazdym razem wychodzi rowne 36. @ nadal nie mam tzn dzis jest 30 dzien cyklu, a zdarzaly sie 32 wiec spoko, tylko skad ten sluz wtedy i chcica?

Spokojnie, nie jestem w ciazy bo nawet juz nie pamietam co to seks

wika, jak samopoczucie? mam nadzieje ze dol juz poszedl precz! a z tym dniem masturbacji to dobre, ha ha. Moj maz jak jest w trasie to ma codziennie taki dzien

kaamaa i jak? opanowaliscie to zamarzniecie? wspolczuje szczerze

Isana
, szkoda ze teraz nie bedziesz tu z nami pisala ale mam nadzieje ze szybko zainstalujesz
w nowym mieszkanku internet i znow dolaczysz do grona. A i super ze badania ok, tylko co z beta? Milego urzadzania sie....

anastazja- ja tez uwielbiam prasowanie!

maron
, co tam imprezowiczko?

witam nowe staraczki i te ktore dawno sie nie odzywaly!

a swoja droga to duzo nie napisalyscie, tyle zazwyczaj walimy przez pol dnia

Ostatnia edycja:
ha od razu imprezowiczko :-p ja tylko 5 dni z rzedu co wieczor pilam :-D hehe ale koniec z tym, kuzyn z dziewczyna dzis wyjezdzaja wiec bedzie spokoj :-D
Ja czekam na meza, bo pojechal na myjnie umyc samochod i nudzi mi sie niemilosiernie :-pmieszkanie posprzatane i lipa
Lelek Ty dalej @ nie masz?? masz Ci los :-D przeszlo ze mnie na Ciebie.
Ja od tego cyklu mierze sobie tempke i robie wykres :-) tak zeby obadac co i jak

no ale ja nie panikuje bo naprawde wiem ze przyjdzie, a te 2 bociany co lecialy nade mna raczej mnie nie zaplodnily

Ja tez czekam na meza ale sie nie doczekam, staranka za 3 dni a mnie nie ma kto zapylic

moze pod koniec przyszlego tygodnia wroci na 1 dzien po to by kolejny weekend spedzic na obczyznie

Martolinka- a ty z czego udzielasz korków? Dużo masz?!
Isana mam grupe 3-4 chlopcow z 6 klasy szkoły podstawowej ,ktorym dzielam korepetycji z jezyka polskiego. A tak dorywczo trafiaja sie jakies Asy , których trzeba do sprawdzianu przygotowac:tak:

Cześć Kobitki...
jeszcze troszke świeżo "po przejściach" ale piszę ...
Chciałabym szcześliwego rozwiązania w 2012... boje sie bardzo po tym co przeszłam ale wiem że nie jestem sama w moim cierpieniu...
powtórze tylko badania i działamy!
Witaj i uszy do góry!!!:tak:teraz moze byc tylko lepiej

Dziewczęta, witam, pamiętacie mnie?
Dłuuugo mnie nie było, padł mi dysk w laptopie i na jakiś czas była odcięta od świata :-) Ale już jestem, tylko aktualnie bardzo chora. Postaram się nadrobić co naskrobałyście w wolnej chwili, choć już mnie ściągają z łóżka bym zajęła się dziećmi. Do napisania.

Mama ja tez chora. Grypa . 38 ,5 na temometrze...

Ja dzis leze cały dzień w łózku. M zrobił obiad , pojechał z młodym na zajecia na basenie a teraz wyszli na spacer zebym miała chwile spokoju:tak:
a jak Wam mija sobota?

Hej...jestem...net już działa :tak:

Widzę że mamy nowe osóbki na wątku,super i witam:)

martolinka jak mija sobota aaa dobrze bo na zakupach byłam z mężem,zaczynamy po woli kupować rzeczy na wycieczkę,trzeba się odpowiednio przygotować :tak:

Mama ja tez chora. Grypa . 38 ,5 na temometrze...

Ja dzis leze cały dzień w łózku. M zrobił obiad , pojechał z młodym na zajecia na basenie a teraz wyszli na spacer zebym miała chwile spokoju:tak:
a jak Wam mija sobota?
Martolinka, współczuję, życzę zdrówka. Mi zaatakowało zatoki i gardło, temperatury podwyższonej nie mam ale cała twarz i ciało mnie boli.
Sobota póki co mija nieprzyjemnie, szanowny małżonek, który obiecał na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie, chyba nie mówił poważnie, bo od rana wymaga mnóstwo rzeczy i myśli, że ja udaję. Skandal! Nie mam nawet siły być wściekła. Na szczęście postanowił się nade mną ulitować i poszedł do apteki po Ibuprom i Islę. W zasadzie to nie była litość tylko liczy, że po tym będę robić w domu wszystko z uśmiechem na ustach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry