Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

normalnie nie moglam usiedziec w miejscu, tak tesknilam za Wami! A goscia co mi naprawial tak zmolestowalam psychicznie ze wymienil mi dysk w ciagu 1 dnia

ja tylko 5 dni z rzedu co wieczor pilam
hehe ale koniec z tym, kuzyn z dziewczyna dzis wyjezdzaja wiec bedzie spokoj 
mieszkanie posprzatane i lipa
przeszlo ze mnie na Ciebie.

Isana mam grupe 3-4 chlopcow z 6 klasy szkoły podstawowej ,ktorym dzielam korepetycji z jezyka polskiego. A tak dorywczo trafiaja sie jakies Asy , których trzeba do sprawdzianu przygotowacMartolinka- a ty z czego udzielasz korków? Dużo masz?!

Witaj i uszy do góry!!!Cześć Kobitki...
jeszcze troszke świeżo "po przejściach" ale piszę ...
Chciałabym szcześliwego rozwiązania w 2012... boje sie bardzo po tym co przeszłam ale wiem że nie jestem sama w moim cierpieniu...
powtórze tylko badania i działamy!
teraz moze byc tylko lepiejDziewczęta, witam, pamiętacie mnie?
Dłuuugo mnie nie było, padł mi dysk w laptopie i na jakiś czas była odcięta od świata :-) Ale już jestem, tylko aktualnie bardzo chora. Postaram się nadrobić co naskrobałyście w wolnej chwili, choć już mnie ściągają z łóżka bym zajęła się dziećmi. Do napisania.

Martolinka, współczuję, życzę zdrówka. Mi zaatakowało zatoki i gardło, temperatury podwyższonej nie mam ale cała twarz i ciało mnie boli.Mama ja tez chora. Grypa . 38 ,5 na temometrze...
Ja dzis leze cały dzień w łózku. M zrobił obiad , pojechał z młodym na zajecia na basenie a teraz wyszli na spacer zebym miała chwile spokoju
a jak Wam mija sobota?