reklama

Mamusie w 2012

Też mówię dzień dobry!:-)
U mnie też dzisiaj świetna pogoda! Słoneczko mocno świeci, forsycje się ślicznie żółcą za oknem - wiosna w pełni:-) Oby tak już zostało:-)
Słyszałam jakąś plotkę, że lipiec ma być upalny w tym roku. Mam nadzieję, że to prawda, bo się wtedy wybieram nad morze:-D
Jestem tu od niedawna, ale mam takie wrażenie, że strasznie tu cichutko dzisiaj. No i wczoraj wieczorem zresztą też dosyć cicho było...

reklama
hej slonka

uuu 21 stopniaszy to dopiero lato:-D, po co Ci Agnieszka Hiszpania?:-D nie, no zartuje trzeba czasem odpoczac zmieniajac widoki przed oczyma. Ja mam tak kolo 15.

u mnie nic ciekawego w zasadzie, no poza tym, ze mala na 1 kwietnia postanowila kleczec i wstawac z trzymaniem, ale tego nie pisalam, bo powiecie, ze zartuje:-p
mialam tez walke z systemem, bo sobie w rejestrach pogrzebalam, mialam tez nauke polska na korepetycjach i bylam tez na spacerach i nie kompletowalam wyprawek (bo juz mam:-p)

no i Was dzis przeczytalam:tak:

napisze tylko do phoenix kobieto, nie dramatyzuj, juz za pare lat w kawiarnii sobie z mezem posiedzisz:tak: ja wczoraj z wlasnym samcem i mysza spedzilam wieczorek w pubie:-D tata z piwem, mama z sokiem a bobo z mlekiem:-D

Witam!

No nie wierze! zguba livastrid postanowiła wyjść z szfy i napisac!:szok::-p
kochana chciałam Ci powiedziec ze masz bardzo dobrze rozwinieta córeczke!:-)

dana, agnieszka ale macie fajnie... u mnie cała noc lał deszcz a dzisiaj juz zimno:-(

nie siedze w szafie, chyba ze mnie maz zamyka jak jestem niegrzeczna:-D:-p:-p

dzieki, mala troche za szybko niektore rzeczy robi, no, ale jak ma chec to nie bede jej ograniczac przeciez:blink:za to siedzi tylko z podparciem, mogla by sama siedziec pipka:happy2:

a w ogole mam dzis 23

Witajcie :)
Antek całe szczęści już zdrowy :) ja intensywnie myśle co kupić mężowi na rocznice ślubu i za rada kolezanki siebie obwiąże czerwona kokarda :P
Mam ostatnio sporo zajęć więc Was zaniedbuje :)

uuuu martolinka to bedzie sie działo!:-D:-p:-pczerwona wstązka i pewnie tylko bedzie zakrywała TE miejsca:-p

moj ma 30 urodziny 2 maja i zamowie mu wizyte u kosmetyczki na mikrodermabrazje bo marzy o tym, juz kiedys mial i wtedy cere na twarzy mial lepsza

livastrid nie przejmuj sie ze nie siedzi sama, moj Milosz na 8 miesiecy zaczal niesmialo siadac
widzisz ona jak kazde dziecko ma indywidualny tok rozwoju, cos szybciej, cos pozniej

reklama
Ech znów pada:-( bylismy tylko 15min na dworze ale chyba dobrze wpłyneło na Miłoszka bo juz spi:-)

dana a Ty gdzie pracujesz?jesli mozna wiedziec oczywiscie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry