reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Anetas, ja mieszkam całkiem niedaleko Manhttanu, bo przy Palmiarni.. Jak wyjrze przez okno, to go widzę, pomacham mu łapką od Ciebie.:tak:
Gratuluję Maluszka i niech sobie zdrowo i ślicznie rośnie.. Pogoda w Łodzi super- dziś tak jak wczoraj LATO! A mysiedzimy w domu, bo Martynia chora :-( :sick: A z tą jelitówką to współczuję.. nie dość, ze początki ciaży ze swoimi "urokami", to jeszcze jelita. :baffled:Miejmy nadzieję, ze do końca juz sie nie pojawi..:no:

Padiqq, a Ty gnaj na to zwolnienie, zeby dzidzia się nie denerwowała razem z Tobą. Tym bardziej jeśli straciłąś motywację. :baffled: Ja uciekłam w 4 miesiacu i do dziś nie wróciłam, i na razie nie mam ochoty..

Kasia580- jak Wikusia?

Kasiulla- Lenka zdrowa?

Pozdrawiam wszystkie Łodzianki.

tak Novaczka dziekuje :-) bardzo Lenka jest zdrowa :tak: :tak:
ta temperatura byla od terzeciej dawki HiB - tak mi wytlumaczyla lekarka- ze na pierwsze dzieci czesto nie reaguja a na trzecia wlasnie juz jest reakcja:tak: :-)
na szczescie odupkac - po rozyczce nic nie ma :tak:

A co jest Martynce? - przeziebienie? znow? bidulka :-( zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Witam!

Dziewczynki napewno nie dam rady sie z wami spotkać . Dzisiaj w nocy wyjeżdżamy. Mam jeszcze pakowanie przed sobą . Brrrr.
Odezwę się po powrocie tzn około 7 maja.

novaczka- Wika zdrowa, latamy do lekarzy na pierwsze kontrolne badania ( śmiechu warte bo siedzimy u lekarza 5 min w gabinecie) a przy okazji na spacerki. Teraz długi weekend to wyjeżdżamy do teściów.

anetas- gratuluje Fasoleczki

kasiulla23- kiedy umawiamy się na spacer. Pozdrów Lenkę od nas.

hej wszystkim :-D
dawno mnie tu nie było.... czy ktoś jeszcze nas pamięta??? ;-)
widzę sporo nowych mam, pozdrawiam wszystkich.
U nas wszystko dobrze, Zuzia rozwija się powoli ale do przodu, jest rozkoszna, kochany cukiereczek :-)

Pogoda zrobiła się piękna... planujecie może jakieś babyboom-owe spotkanie??

reklama
dodam jeszcze kilka fotek

Zuzia w kąpieli
231028.jpg

pierwszy"dorosły" obiadek
231031.jpg

kolorowy mały świat Zuzi
231036.jpg

nietypowe senne pozycje
280602.jpg

280603.jpg

Do góry