reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Dzienks Wampi to czyli z tego wniosek,ze mi się tam nie chce jechać,chyba,ze okazjonalnie z kimś

Łoł Marysia to super,ze kolacja się udała
A jak z teściami gorzej to i tak się nie przejmuj i tak,najważniejsze,że Wy jesteście very hepi jak widze po twoich wpisach

reklama
Elwira czy ty na tej akcji pampersa, ubieralas sie przed namiotem w te duze ubrania, bo jesli tak to w sumie sie widzialysmy, ale nie bylam pewna czy to Ty

Marysia868 olej tych złośliwych i ciesz się swoim szczęściem, bo oni po prostu pewnie zwyczajnie zazdroszczą :p
Ja ważę niewiele mnie niż Ty i szczerze mówiąc mam to w d... ważne, że mi i mojemu facetowi to nie przeszkadza no i Uśce oczywiście, bo mama i tak dla dziecka jest najpiękniejsza:))))))))))))))))))))
Z newsów u nas: Daria siedzi samodzielnie- jakoś ominęła etap że siedziała posadzona no i sama usiadła. Jeszcze troszkę się chwieje, ale siedzi dumnie i się cieszy. No i chyba idą kolejne zębiska, ale mała teraz z moją mamą będzie tydzień na działce więc nas marudzenie ominie - okropna matka jestem :p
A ja dziewczyny Port lubię bo to jedyne miejsce z dużymi miejscami parkingowymi no i parking pod dachem i bezpłatny. I jeszcze super mi się tam w tygodniu od rana pomyka bo jest cisza i spokój, więc nikt mnie nie potrąca jak z wózkiem jestem. No i w IKEA można dziecko nakarmić i jedzonko podgrzać.

Marysia868 nie martw się wagą, ja w ciąży przytyłam prawie 27 kg, z wagi wyjściowej 60 przy wzroście 163 cm, do tej pory moja babcia i teść dogadują mi na temat brzucha, rzucając jakieś uwagi w stylu "może na ten brzuch pas podtrzymujący", albo "kiedy zrzucić te kg", wcześniej bylo mi przykro, ale teraz to olewam, najwazniejsze, że dziecko zdrowe, ja się dobrze czuje i mąż zadowolony :)

ale moj maz z kg nie jest zadowolony martwi sie o moje zdrowie czy mi kolana nie pojda itp.noi po poprzedniej ciazy zostal mi brzuch mam nadzieje ze po tej nie bedzie wiekszy skoro i tak juz jest duzy. cwicze troche brzuszki, to moze te miesnie beda troche mocniejsze.

Uroki ciazy, mdłości najlepiej jakbym nic nie jadła..

A ja byłam koło 12.30 chyba.

reklama
Do góry