reklama
prawa autorskie zabronione jeszcze nawiedzisz mnie w nocy a ja bez makijazua niekoniecznie taki on pomocny...roznie to bywa, podejzewam ze dziewczynka bardziej moglaby byc "gospodarna"
Dlugo tu mieszkacie? no i gdzie bo sie nie chcesz przyznac haha

wlasnie to samo pytanie ci zadalam tam posta wyzejOD ilu lat mieszkacie w USA nie tęskni się wam do Polski??

mieszkam tyle ile moj najstarszy ma latek i nie....niestety ale jestem komplentym snobem antypatriotycznym i wogole mi sie nie teskni. Przeszlo....jakies 15 lat temu, zdusilam, zabilam, postanowilam ze jak chce tu zyc to musze przestawic swoj umysl calkowicie i nie ma czasu na sentymenty. Pomogl mi fakt ze wkrotce przyjechali moi rodzice ktorzy tu byli...mama az do smierci a tatus opuscil usa 3 miechy temu.
a ja nie pytalam o adresprawa autorskie zabronione jeszcze nawiedzisz mnie w nocy a ja bez makijazu![]()
tylko okolice....ha ha ha......Ja mieszkam w USA 5 latek juz..troszke tęskno mi do PL BO TAM MAM cześc rodzinki ale teraz jeszcze te 2 tyg mam okazje sie z nimi nabyc;-)Mój tatus mieszka w Nowym Jorku mama za 6 miechow ma do niwego leciec a ja jak przylece za 2 tyg to sie do niego wybieramywlasnie to samo pytanie ci zadalam tam posta wyzej
mieszkam tyle ile moj najstarszy ma latek i nie....niestety ale jestem komplentym snobem antypatriotycznym i wogole mi sie nie teskni. Przeszlo....jakies 15 lat temu, zdusilam, zabilam, postanowilam ze jak chce tu zyc to musze przestawic swoj umysl calkowicie i nie ma czasu na sentymenty. Pomogl mi fakt ze wkrotce przyjechali moi rodzice ktorzy tu byli...mama az do smierci a tatus opuscil usa 3 miechy temu.

masz racje tu ejst calkiem inne zycie niz w Polsce..pod kazdym względemhahahahah zartowalama ja nie pytalam o adrestylko okolice....ha ha ha......

mieszkam przy ulicy Central w okolicy kosciola Ferdynanda wiesz moze gdzie to jest???
no pewnie ze wiem ...mieszkam przy ulicy Central w okolicy kosciola Ferdynanda wiesz moze gdzie to jest???![]()
tamte okolice mam jak w malym palcu....bylam ich stala bywalczynia jeszcze zanim ty do usa przyjechalas
reklama
To jeszcze 16 lat i bedziesz przewodnikiem po USAno pewnie ze wiem ...tamte okolice mam jak w malym palcu....bylam ich stala bywalczynia jeszcze zanim ty do usa przyjechalas
![]()