reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

jak widac na zalaczonym obrazku chlopcy sie lubia :) z kazdym dniem jest coraz lepiej jesli chodzi o zachowanie Saschki jestem dumna ze mam tak madrego pieska :)

Załączniki

• 101709 078.jpg
    101709 078.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 101709 082.jpg
    101709 082.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Sliczne zdjecia pawimi :)) piekny piesek i przepiekny synus! :)) pokaz jeszcze buzie piesia :)
ja tez cos powklejam za chwilke jak nie zagapie sie na cos znowu lol:D

i jak pawimi znalazlas jakas karme ktora wam odpowiada??

akurat przedwczoraj skonczyla nam sie ta obrzydliwa karma ktora poprzedni wlasciciel nam przekazal wiec nabylam nowa przy okazji zakupow w naszym lokalnym Whole Foods Market, ta sie nazywa Organix dokladnie z tej firmy Castor And Pollux Pet Works: Innovative, Natural and Organic Pet Products ale moze zdecydujemy sie zmienic na ta ktorej stronke mi Domiska polecilas, jeszcze sie zastanowie i poradze naszej holistycznej vetki. Ta co ja kupilam bardzo mu smakuje w przeciwienstwie do poprzedniej...zjadl swoja porcje za jednym przylozeniem sie do miski a z tamta roznie bywalo. Sklad zdecydowanie inny ;-)

pawimi zmiana karmy w tak szybkim czasie nie jest dobra dla psa, powinno to zajac okolo 21 dni zaczynajac od 3/4 starej karmy i 1/4 nowej. Inaczej masz 99% ze pies bedzie mial gazy i rozwolnienie. Po za tym kazda nowa karma bedzie zjedzona przez psa z wielkim smakiem, bo jest nowa. Ta karme co mu teraz dalas i tak ja wsuwa, za 3 tygodnie bedzie traktowal tak samo jak poprzednia.

Domiska a gdzie fotki Twojego Winstona?

Dusia karme sie zmienia jesli poprzednia jest nieodpowiednia.. ta ktora dali pawimi poprzedni wlasiciele pieska byla bardzo niedobra... jedna z najgorszych na rynku oparta glownie na kukurydzy itd.. zreszta mozesz poczytac o Kibble 'N Bites.
Czy to wystarczajaca odpowiedz na Twoje pytanie? ;)

pawimi oj oj tak jak Wama pisze.. powolutku zmieniaj karme!!!! nie zmieniaj nagle z jednej na druga ale stopniowo bo sie psiak nabawi wlasnie rozwolnienia albo i zcego gorszego!
no pogadaj z wasza wetka moze wam jakas dobra doradzi bo z tymi karmami to glowa mala :D Wama wie sama ile z tym czasami zachodu hihi :)

Wama kochana no widzisz tak to ze mna jest :D musze wkleic jak dotre do domu bo jeszcze jestem na parafii ;] a Ty moja droga co to za niewklejanie zdjec?? raz dwa wklejaj nam Kiare!

U nas pruszy snieg.. jak dobrze byc w ciepelku :D tu dopiero prawe Listopad a ja juz swietami bozego narodzenia zyje! :D juz sie nie moge ich doczekac - aj jak ja kocham Swieta i zapach choinki w domciu i koledy i w ogole :)

a.. co do psa.. bosko :| Winston mi ponadgryzal kabel z ladowarki do telefonu do tego stopnia ze nie dziala.. i jak go tu nie kochac? :(

ja wiem o tej karmie...nawet na paczce tej ktora kupilam bylo napisane zeby stopniowo zmieniac ale sugerowali okolo tydzien na ten okres wymienny. Ja mu wymieszalam z ta stara brand bo kupilam tego taka mala paczke wlasnie w tym celu.

reklama
Dusia karme sie zmienia jesli poprzednia jest nieodpowiednia.. ta ktora dali pawimi poprzedni wlasiciele pieska byla bardzo niedobra... jedna z najgorszych na rynku oparta glownie na kukurydzy itd.. zreszta mozesz poczytac o Kibble 'N Bites.
Czy to wystarczajaca odpowiedz na Twoje pytanie? ;)

Nie doczytalam tego ze ta karma co dawali mu poprzedni wlasciciele byla nie odpowiednia. Dzieki za porzadne wytlumaczenie ;-)

Moje jedza blue buffalo i im smakuje :-)

Do góry