reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

no wlasnie z tej brand mi domiska polecala karme :-) a o karmie pisalysmy prywatnie, nie bylo o tym na forum wiec to nie twoja wina ze nie doczytalas :-):-)

reklama
Dusia :)) o Blue Buffalo jaka karme masz z tej firmy? my mamy Wilderness - high protein grain free - dosyc fajna karma! polecam wszystkim.. tzn tym psiakom ktora odpowiada wysoki % protein :))

pawimi no powoli zmien a napewno nic sie nie stanie :D

dziewczyny jaka u nas zima! jeszcze taki mrozny wiatr jest ze o mamo.. wlasnie wrocilismy z obiadku matko jak zimno mowie wam brrr :))

zaraz wkleje zdjecia Winstona :D

no wlasnie jak mu probuje robic zdjecie stojace to wiesz co robi:D przybiega do mnie haha
on w ogole zdjec nie cierpi.. smiesznie bo pamietam zanim odebralismy go powiedziano nam ze on strasznie niesmialy jesli chodzi o zdjecia.. i wiesz ze mu tak zostalo? :D
tu widac jak stal.. chcialam mu zrobic zdjecie i co od razu jak sie zorientowal zaczal do mnie przychodzic.. :/ moze na dworze jak bedzie zajety uda mu sie porobic :D

a gdzie zdjecia Kiary????

a coz tu taka cisza?:D

Wama pewnie siedzi na farmville i innych i nie chce jej sie nawet zajrzec na bb :D

Pawimi siedzi na kanapie i pies jej grzeje stopki :d

aga!!!! kasiek!!! Duska!!!! no kobitki pisac pisac :D

ja czekam na sniadanie z mezem albo raczej meza ze sniadaniem i smigam do pracki na troche a pozniej zagladam do sklepu moze sobie zakupie jakies spodnie i bluzke - a wieczorkiem imprezkaaaaaaaaaaaaa :D mam nadzieje ze bedzie fajnie :D oj cos czuje ze sobie kilka drinkow dzis chlapne :D

domiska - a dokladnie masz racje! U nas okropnie leje juz od wczoraj wieczor, co prawda nieziemsko cieplo...wlasnie zerknelam na termometr ktory pokazuje 68 stopni...to chyba cieplo ktore do was jutro idzie?? :-)
W pracy bylam dokladnie 10 minut, a teraz leniuszkuje na kanapie z moim potworkiem lezacym u mych stop :-p

reklama
Do góry