reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/default.aspx#/?page=top{userdata//d+d//|diagnostic|main:brandpage:naturalmatch|media:_blank|nav|overlay:_blank}

natural match no ammonia

Ostatnia edycja:
Witam. U nas jakos tak tym czasem krucho. Caly tydzien mialam na bardzo rano do pracy ( 7.30), wiec i szybko padalam razem z Natalka. Teraz przed pojscie do loza jeszcze zagladam do Was, co tam u Was slychac.
Domiska ja praktycznie cale zycie sama farbuje. W Polsce jeszcze moj W zawsze mi pomagal, tyl glowki to byla jego robota. On taki dokladny, ze czesto gesto farby brakowalo:szok::szok::szok: ( jak sama farbowalam to jeszcze zostawalo). Teraz jakos sie nie rwie do roboty:wściekła/y::wściekła/y:. Do fryzjerki chodze jak chce jakos zmiane, bo sklepowe nie zawsze "wezma". :shocked2::shocked2:
Czytacie na internecie co sie dzieje, juz tyle osob chorych na swinska grype:wściekła/y::wściekła/y:. Natalka 4 grudnia zostala zapisana na obydwie szczepionki, ale bratowa mowi, ze nie mzona dawac dwoch na raz:no::no:. A ta w klinice nic mi nawet nie powiedziala, ze nie:wściekła/y::wściekła/y:. najwyzej wezmie jedna a po jakims czasie druga.
Moja sasiadka mowi, ze sporo ludzi wsrod znajomych ludzi u ktorych pracuje choruja. :-:)-(.

Kasiek ja wczoraj Pata szczepilam na zwykla grype i lekarka zaproponowala mi tez swinska, powiedziala ze zamowila 2tys szczepionek a dostala tylko 200 wlasnie wczoraj. Ja zaszczepilam tylko na zwykla, bo Pat nie ma za wiele kontaktu z zewnetrznym swiatem. A po za tym nie wiedzaiala jaka jest opinia mojego meza na ten temat i nie chcialam zeby pozniej mial pretensji.

Domiska Ty to slicznotka jestes :)

Wama pielegniarka nic Ci nie mowila, ze nie maozna w tym samym dniu dwoch szczepionek przyjac? Chociaz zaszczepic sie na ta zwykla, a potem jak cos to na swinska, a z drugiej strony ta swinska jest gorsza (chyba), wiec sama nie wiem co robic.
Dzisiaj dzwonilam do kolezanki do Polski, ona z cala rodzinka sie szczepi, juz od wielu, wielu lat. W tym roku zaraz po szczepionce dopadla ja grypa, ze caly tydzien miala z glowy. Do niczego sie nie nadawala.
Albo Pawini albo Domiska:-):-):-) a moze obydwie panie razem:-):-):-).
Musze jechac do blacharza, bo babka (co u niej pracuje) wjechala mi w tyl samochodu. Wczoraj bylam u dwoch i ceny sa tak rozbiezne,ze jestem w szoku:szok::szok:. jeden chcial 475$ a drugi 1700$. dzisiaj chce podjechac do 3 i zobaczyc co on mi powie. Zwariowac mozna. Nadmienie, ze babka wszytskie koszty pokrywa.:tak::tak::tak:

reklama
u nas tez tak jest z kosztami wycen, dlatego ja zawsze mowie klientom zeby conajmniej 3 zrobili w trzech roznych miejscach.

Do góry