reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie ze Stanów

Witam witam! widze ze kolezanki nawet cosik pisza :D cieszy to me oko hehe :D

co do szczepionek.. no wiec wlasnie my sie nie szczepilismy.. a mielismy nawet darmowe zupelnie szczepionki z pracy;] na swinska grypke tez juz sa dostepne i co? yez jakos nie kupujemy i nie wiem czy brac czy nie brac.. ja troche sceptycznie podchodze do szczepienia na grype wiec w najblizszych planach tego nie mamy.. a czy to dobra decyzja czy zla hm.. sama nie wiem :/

co do moderatorki hm to otworze ankiete kochane i moze w ten sposob bedziemy mogly wybrac :) Opcje nastepujace dam:
Wama
Pawimi
kasiek
aga_wozniak
dominika

O kims kto bywa czesto i dlugo zapomnialam?

aj dziecko mi jeszcze spi.. chyba bede musiala ja obudzic zaraz, ja na pare chwil do pracy bo musze oddac timesheet dokonczyc newsletter dla dzieciakow i na zakupy na army post :D uo i do banku i w ogole jak zwykle 3 tys nidokonczonych projektow no nigdy nie ma czasu :/

ale mam pytanko.. z deczka krepujace lol.. wiecie jak sie moje gluptasowate psiaki uwielbiaja, zawsze sie rewelacyjnie bawia biegaja razem itd.. a dzis rano sie zdarzylo cos hm no conajmniej dziwnego.. spojrzalam przez tylne drzwi a tam eh:/ nasza 4 letnia Sissie (tak suczka..) "humping" Winston.. wiem ze to oznaka dominacji czesto, ale u 4 letniej.. suczki? nie wiem nei wiem sama.. nie wspomne juz o tym ze lol tak sobie humpowala jego bok lol ;)
skad to dlaczego tak? ehhh.. prosze o rade:p

Ostatnia edycja:
reklama
otwieraj ankiete wobec tego :) a teraz zobaczylam ze byla ankieta na spotkanko...a moze by tak faktycznie kolorado????????????????

no dziewcyzny haha ja za Colorado tez ewentualnie jestem ;D ale wiem ze to daleko od wszystkich :/

no juz zalozylam ankiete wiec smialo mozecie glosowac!!! :D ja lece do pracy na chwilke bo po mnie dzwonia grrr ;)

oho.. jaka tu cisza widze caly dzien :D my wlasnie wrocilismy do domku.. ja po pracy pozniej na chwile do domku a pozniej na zakupy na baze milit. na olbrzymie zakupy pozniej cos na pizze i w koncuuuuu w domu! :D

Wama! musze ci powiedziec ze Winston faktycznie sporoo teraz zjada w ciagu posilku! jestem taka zadowolona hihi :D bo mowilam ci jak on dziubal po troszku hihi ;]

brrr jak u nas zimno sie wieczorem zrobilo ajjjjt przepowiadaja nawet snieg na jutro!!! brrrr zimno zimno na kolejne dwa dni :/ oby sie szybko ocieplilo! bylo do poniedzialku!

brr snieg? a co to takiego? ja juz zapomnialam co to snieg tak nas ta pogoda rozpieszcza ...polowa listopada a dzis bylo 67 stopni.

no zajrzalam do pracy na moment hihi ale pozniej widzisz jak mi caly dzien zlecial :)

no u nas tez w ciagu dnia tak cieplo bylo.. w krotkim rekawku chodzilam ale wieczorem bbbrrr zrobilo sie zimno br br brrrr

a Tobie jak minal dzionek??

ale pogoda, u nas drugi dzien wiatrow i deszczu.
Mlody dzis u babci, a ja sie zbieram na state exams, wiec trzymajcie kciuki, bede pisac dwa :-D to porposze dwa kciuki ;-).

Milego dnia i do pozniej.

Domiska widzisz :) Winston nie jest niemadry :tak:

Wama a co to za state exams piszesz moja droga? No trzymamy kciuki jasne :-)
Domiska juz wczoraj sie na ciebie nie doczekalam, zasnelam z lapkiem w rekach niestety a w nocy moje dziecko jakis fochy mialo co ciekawe bo juz dawno nie mielismy takich incydentow. Oboje z mezem niewyspani jestesmy ....dobrze ze sobota.

reklama
pawimi no jak sie nie doczekalas jak pisalas po moim powrocie :D

no sniegu u nas nie ma :) nawet nie jest bardzo zimno ale pada albo tak no pokrapuje.. i jest szaro :( strasznie rzadko tu jest taka pogoda az dziwnie.. bu no ale w pon ma byc juz znacnzie lepiej :)
przez to u nas ze tak szarawo chyba - cala rodzinka spala do 11 :D

Wama co to wlasnie za state exams??

Do góry