Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Mariola może to jajka, mi sie tak wydawało,że mała miała jazdę po jajkach.A wczoraj byłam u teściów, na śniadanie mieli jajecznicę na smalcu (fe i tak nie lubię takiej tłustej szok
)z boczkiem.Na obiad zrazy też na smalcu, teściowa mówiła,żebym zjadła bo duszone(na smalcu duszone??;-))Już sobie wyobrażam co by potem było jakbym zjadła to co oni;-)a tak był spokój bo jadłam chleb i wędlinę jak zwykle:-), na obiad rosół i mięso z indyka, skusiłam się na kawałek ciasta drożdżowego bo na proszek do pieczenia reaguje więc nie wiedziałam jak na drożdże zareaguje ale chyba można bez obaw drożdżowe:-) Znalazłam fajną stronkę;-)ze zdrową żywnością i produktami różnymi zastępczymi.Tyle,że to wszystko bardzo drogie.
Xandii ale Ci dobrze,że mała na nic nie reaguje, szczęściary:-)
Nie - mleko. Ekosfera.pl -
)z boczkiem.Na obiad zrazy też na smalcu, teściowa mówiła,żebym zjadła bo duszone(na smalcu duszone??;-))Już sobie wyobrażam co by potem było jakbym zjadła to co oni;-)a tak był spokój bo jadłam chleb i wędlinę jak zwykle:-), na obiad rosół i mięso z indyka, skusiłam się na kawałek ciasta drożdżowego bo na proszek do pieczenia reaguje więc nie wiedziałam jak na drożdże zareaguje ale chyba można bez obaw drożdżowe:-) Znalazłam fajną stronkę;-)ze zdrową żywnością i produktami różnymi zastępczymi.Tyle,że to wszystko bardzo drogie.Xandii ale Ci dobrze,że mała na nic nie reaguje, szczęściary:-)
Nie - mleko. Ekosfera.pl -

z kolkami wieczorami walczymy bez wzgledu co zjem, najgorzej jest jesli do trzech, czterech ostatnich karmien nie dodam cherbatki koperkowej. Jak sie okazuje na poczatku nie miala problemow alergicznych bo za malo zjadala zeby reagowac, tydzien sie jeszcze pomecze i sprawdze to bialko, jakiegos jogurta zjem czy cos i obaczymy jak zaregauje, narazie suchy chleb z wedlina (ikeczupem dzieki bogu) albo dzemem morelowym...