reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Czy Wy tez byscie juz chcialy byc po porodzie? Niby nic oprocz anemii mi nie dolega. Jednak juz bym chciala miec malego obok. Jeszcze jakies 70 dni. W ogole zaczynam sie bac porodu.

Neska po prostu zanotuj sobie pytania i pytaj :sorry2:tak będzie najlepiej:-) Fiolka jak samopoczucie?;-) Ja dziś sobie wypralam fotelik samochodowy dla małej i nosidełko na ramiona skorzystałam póki pogoda jest fajna:happy2: poprasowałam i mam spokój a drugie prasowanie będzie jak pranie wychnie:dry: Noukie gratuluje dobrych wyników:-)

witajcie :)
ja cały czas leżę... jutro wreszcie wyjdę z domu bo jadę na badania. a mam ich z 8 do zrobienia już te wszystkie do porodu kazała mi porobić... Obżarłam się kanapkami właśnie i chyba zaraz peknę :/
fiolka pechowy powrót do rzeczywistości po wakacjach... ale nie denerwuj się nie tylko Tobie się takie rzeczy przytrafiają :)
Vivienne, Bulkaasia mi baaaardzo puchły nogi, wyglądałam jak bym miała płetwy a nie stopy, ale od kiedy leżę opuchlizna zeszła i od razu 2 kg mi ubyło...

Bakusiowa ja nie wiem jak bym wytrzymała bez męża teraz... jestem do niego tak przywiązana, że jak go nie ma kilka godzin to już mi się tęskni i muszę dzwonić do niego. Ale pewnie jakbym musiała to bym się przyzwyczaiła. Jak otwierał firmę transportową to wyraziłam zgodę na nią tylko pod warunkiem, że On nie będzie kierowcą no i na razie jako się trzyma :)

Dzewczyny czy któraś słyszała albo może nawet używała materacyka do łóżeczka LifeNest? Viv czy na Twojej szkole rodzenia mówili coś o tym?

Ostatnia edycja:
Wiolka lepiej dziękuję :tak: w ogóle odkryłam czemu mnie tak kręgosłup zaczął boleć po powrocie.
Mamy nisko zlewozmywak a ja dodatkowo muszę stać dalej bo brzuch zawadza i tym sposobem nieźle się muszę nachylać :dry:
Jakie nosidełko ? Sama się nad tym zastanawiam ;)

4Madlen właśnie jak u Ciebie, bo Ty przecież bidulo leżeć musisz

Neska musisz mieć fotelik aby do auta zapiąć :tak:

fiolka współczuje, jutro będzie lepiej :happy2:
Neska właśnie niektórzy mają ponad 100 dni :angry: Możesz zawsze napisać plan porodu - w Polsce podobno coś takiego funkcjonuje : Plan porodu - Plan Porodu - Fundacja Rodzić po Ludzku

Tak piszecie o tych fotelikach ja mam takie coś co nawet nie wiem czy to nosidło czy fotelik jakiejś firmy safety baby i to bez daszka co nie ukrywajmy w grudniu jest przydatne. Ma bezsensowny przedział wagowy 0-9kg,więc dziecko mi wyrośnie jak będzie miało 6-7m-cy i chyba dlatego kupię nowy fotelik dla młodej.

reklama
neska teraz to już trzeba mieć fotelik samochodowy, bez tego ryzykujesz jak policja złapie.
Dziewczyny, mam w suwaczku napisane, że powinnam od terz liczyć ruchy - min. 10 w ciągu godziny, czy Wy to robicie?
Ależ śpiaca jestem, czekam tylko na "Prawo Agaty" i kłade się spać.
Miłego wieczorku życzę...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry