Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mężuś wczoraj pojechał i znów przez 3tygodnie będę tęsknić strasznie i odliczać dni :-( ale jakoś to zleci, mam w planie wypad do Poznania na zakupy, muszę w końcu odebrać dyplom z uczelni :-) no i za tydzień w poniedziałek mam wizytę u gina, ma mi zrobić usg i powiedzieć co tam rośnie :-) więc po wizycie będę mogła zacząć szykować wyprawkę, na razie większość ubranek mam dziewczęcych, zobaczymy czy będę miała je komu ubierać:-)

biegunka dalej ją męczy jak tak dalej pójdzie to sie zastrzele bo juz jestem wykończona
poczytałam was ja też męcze sie z bólem kręgoslupa zwlaszcza jak postoje przy prasowaniu albo podlogi myje ale takto nie jest źle z to codziennie piecze mnie brzuch w miejscu po starym cieciu i brzuch mnie boli ale juz z górki jeszcze dwa mieisące i będę miala moje dzieciątko kochane drugie
Zapis dobry, to najważniejsze.
wcale nie chodziłam dziś dużo a nie dość że kostek nie widać to i górna część stopy i palce zapuchnięte
dobrze że w piątek wizyta u gina, w końcu trzeba na L4 iść. A za tydzień do diabetologa, ciekawa jestem co mi powie... mam trochę wyników ponad normę niestety a naprawdę się pilnuję co jem... tyle, że niekoniecznie regularnie ze względu na dyżury. 

Ja ostatnio mam bole plecow straszne, tzn to tak jakby cos mi na nerw uciskalo i promieniuje do prawego posladka, w pracy ledwo siedze. Ja mam wizyte dopiero 8 pazdziernika, a w szpitalu chyba 6.11 i wtedy beda robic znow 1 minutowy skan zeby zobaczyc czy dziecko zyje. Musze wytrzymac do konca pazdziernika i ide na zwolnienie, 31.10 przyjezdza do mnie siostra z synkiem na tydzien akurat na urodzinki Maji i nasza rocznice, takze bede miala pomoc w przygotowywaniu przyjecia.