reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

naprawde super pomysł z tym odnowieniem przysiegi.

a ja obraczke sciagnełam w ciąży bo spuchłam niemiłosiernie i juuz nigdy nie założyłam jej od tamtej pory, po prostu nie wchodzi. Trzeba by bylo poszerzac ale i tak hajtamy sie w kosciele w pazdzierniku i mamy zaplanowane całkiem nowe i inne obrączki wiec ta niech zostanie w pudełku na pamiątkę:)

reklama
jestem po dłuższej przerwie, ale ja nie nadążam za Wami ... doby brakuje ...
mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki zdrowe ...
u nas wszystko dobrze ... Martusia rośnie ... ma już 8 ząbków ... w ciągu miesiąca pojawiło się ich aż 5. Poza tym, zaczyna wstawać na nogi i wszędzie się wspinać ... no i też się złości jak się Jej na coś nie pozwala.

Mamuski koczane melduje sie że ja asolutnie o Was nie zapomnialam. Zeby Wam to nawet do głowy nie przyszło!!!:))))) Po prostu kompa nie miala i teraz Was musze nadroić ale to pewnie dopiero wieczorem przy moim kamikadze...

reklama
chomik u mnie juz ok!!! myje to miejsce ale widze ze mu sie goi..a balam sie ze bedzie ciagle to rozdrapywal

Gosia u Ameli tez juz 8 zabek sie przebija, na razie wszystko gladko przechodzi uff
Gratulacje 8 ząbkow!!!

marzy mi sie shih tzu ale musze czekac do wakacji:( czasu mi teraz na to bedzie brak
M sie smial ze sama tego chcialam haha

Koja no mam nadzieje!!!

Do góry