wnika_s
Zaangażowana w BB
polusia, nic nie poradze, ale moze chociaz pociesze?
masz to juz zdiagnozowane, czy sie domyslasz? moze nie jest tak zle jak ci sie wydaje? my matki czesto przesadzamy.... wiem cos o tym....
moze malutka, po prostu za malo czasu spedza na froterowaniu podlogi i dlatego jest slabiej wycwiczona? moze lubi jak ja nosisz, lub jakis swoj lezaczek i dlatego jej cialko nie jest tak sprawne jakbys oczekiwala? a moze leniuszkuje i juz lada moment cie zaskoczy nowa umiejetnoscia!!!
nawet jezeli twoje przypuszczenia sie potwierdza, nie martw sie! nawet w naszym porabanym kraju dzieciaki maja swietna opieke! raz, dwa malutka nadgoni!!!
w kazdym razie trzymam kciuki!!
moze malutka, po prostu za malo czasu spedza na froterowaniu podlogi i dlatego jest slabiej wycwiczona? moze lubi jak ja nosisz, lub jakis swoj lezaczek i dlatego jej cialko nie jest tak sprawne jakbys oczekiwala? a moze leniuszkuje i juz lada moment cie zaskoczy nowa umiejetnoscia!!!
nawet jezeli twoje przypuszczenia sie potwierdza, nie martw sie! nawet w naszym porabanym kraju dzieciaki maja swietna opieke! raz, dwa malutka nadgoni!!!
w kazdym razie trzymam kciuki!!

ale teraz to mnie to wnerwia, bo myślałam że po ciąży trochę mi zostanie. A ty ładnie , pięknie synuś się urodził 3950 a mamuśce nic nie zostawił z tych kilogramków brzuszka