reklama

Mamy 2011

hejka,
wczoraj pisałam ale oczywiście wcięło mi posta !! nie wiem czy mam taki wolny net czy laptopa ale jak chcę wysłać odpowiedz to strasznie długo ładuje a na koniec nie zamieszcza się post ....

paulineczka ja też pamiętam jak pierwszy raz spędziłam cały weekend bez małego... ale powoli trzeba się przyzwyczajać do odcinania pępowiny ;)

izuniek biedna ty jesteś ... człowiek i zmęczony psychicznie i fizycznie jest po takich nockach. Dobrze że chociaż mężuś się trzyma jako tako ;) kiedyś te zębiska muszą wyjść ...

izuniek, martini co do tej skazy Błażej jak miał trzy miesiące to dostał uczulenia na twarzy Pani w szpitalu jak byliśmy z tymi nerkami to stwierdziła że to skaza i zaczął pić bebilon pepti i mu to ze szło. Pytałam się pediatry jak to z rozszerzeniem diety ale powiedziała że obserwować przy wprowadzaniu pokarmów. Ale nic mu nie wyskakiwało ani po jajku ani po jogurtach itp. teraz miał badanie kupki i wyszyło że ma krew utajoną i nie wiadomo czy to od skazy czy od leków które przyjmuje... Jestem umówiona do gastrologa z nim zobaczymy co powie ;/

salis ale z Domi agentka ;) ale musiała mieć radochę że pani z telewizji do niej macha ;)

Błażko dostał katar i jest mega marudny mam nadzieje że to zęby a nie jakieś choróbsko znowu go dopadło ....

reklama
Hejj
katoryba- no nie wiem czy ze mnie taka lala, we wrzesniu bedzie rok jak włosów nie farbuje:// paznokcie obdrapane, makijaż... a co to makijaż?? :no: grunt że mąż w wersji kury też mnie kocha:-)

sallis- ale z Domi cukiereczek:) kiedyś pewnie nam też z telewizora pomacha gwiazdeczka:*
gogoja- biedny Błażko, znowu się go coś czepia:/ zdrówka życze:*
szczesliwa- czym sie ergonomiki od mt różnią, mi w mt kompletnie noszenie na plecach nie leży:/ strasznie mi ciężko i niewygodnie:/

u nas już ok, więc chyba zębole tak się dały we znaki, dzisiaj byliśmy odwiedzić małego Michałka (ur. 27.07.12 4600g 58cm), najświeższego członka rodziny i chyba z godzinę mi na rękach spał:)))) jejciu ja już zapomniałam jak to jest takiego bubusia z lecącą główką tulić, coś cudownego!!! A Wojcisław to mi się taaaaaaki ogromny teraz wydaje że masakra:))

siwa a wojtek zazdrosny nie był o maleństwo na Twoich rękach? bo D. nie pozwala się zbliżyć innym dziecom do mnie ;) pewnie przez chwilę to by nie zareagowała, ale przez godzinę marne szanse żeby moje ręce mogły być zajęte ;)
gogoja zdrówka dla B.!!! ten bidulek się wycierpi za wszystkie czasy chyba :/ oby to były "tylko" zęby a w kupce nic groźnego.

dziś był niby dzień wolny, a nie odczułam tego jakoś specjalne :/ chyba jestem bardziej zmęczona jak na co dzień. na rowerach byliśmy tylko i to nie za długo.a resztę czasu spędziłam w kuchni i na porządkach. i takie mi to święto.

buziaki

Witajcie;)

Ja tu dziewczyny myślałam, że będę mieć trochę do nadrobienia a tu prawie cicho.. No tak wiadomo każda z nas ma jakieś obowiązki, bądź sobie leniu****ą co wyjezdni na wakacje;)

Ja tu bez mojej Roksy.. Normalnie nie mogę przestać o niej myśleć.. Tym bardziej, że Ł. robi dach nad jeziorem, teściowa czasami też zajęta, a ona wszystko bierze w ręce bądź do buźki co popadnie.. więc się trochę martwię, ale pewnie nie potrzebnie.. przez to dziś pół nocy nie spałam i teraz mam tak zmęczone czerwone oczy jakbym była na jakimś kacu, albo nie wiem:sorry: chyba, że będzie ta chwila aby się zdrzemnąc przed pracą chodź słabo to widzę, bo już pranie wstawione i zabieram się za porządki..;/
Miłego dnia;)

Hej ;)

Sallis to u nas Noemi teraz zazdrosna się zaczyna robić troszkę, ale i tak najbladziej rozczula mnie kiedy leży w swoim łóżeczku my w swoim i się tulimy a ona z taką zazdrością patrzy i wystawia raczki i krzyczy żeby ją wziąć. Gorzej jest wtedy kiedy jest z nami w łóżku i ja się tule do P. a ona z zazdrości o tatusia mnie odpycha a nawet za włosy mnie kiedyś pociągnęła ;).

Paulineczka o nic się nie martw babcia z tatusiem dobrze się zajmą Roksą ;)**chociaż sama też bym pewnie tak przeżywała ;).

Katoryba wierszyk od Ciebie i Bola był taki miły, że wpisałam o do albumu Noesi, w którym w wkleja się zdjęcie co miesiąc wpisuje postępy dziecka jak ząbkuje itd, i na ostatniej roczkowej stronie jest też miejsce na życzenia i wierszyk ziają tam honorowe miejsce ;)*
My się przygotowujemy do jutra idziemy na szczepienie, masakra ale się denerwuję już na zapas ... Ale już taka dawno Noesia nie była mierzona, że z chęcią się dowiem wymiary id;P

hejka na wieczór1
mamusianoesi- dacie rade na szczepieniach i koniecznie napisz o wymiarach.

U nas Lilka na całego chodzi. Jak się przewróci to patrzy na mnie jak ma zareagowac-zdarza się zwłaszcza na asfalcie, że popłacze jak się przewróci (biedne kolanka) lecz trwa to chwilę. Chwile ale wszyscy w pobliżu usłyszą że dziecku coś się stało :tak:
outstanding- Bajka ma sie dobrze. Bawi się z Dalią i jedno pytanie! Czy ty jesteś pewna że twój pies to niejadek? U nas zajada cały czas :szok: i raz została wykąpana.Na spacery to lubi Lilka z nią chodzic bo ma małą smycz. Ja chętna na spotkanie dzieciowe :-D

Juhu,
gogoja - i jak po wizycie u gastrologa? co z tą krwią utajoną? pierwszy raz o tym słyszę :(

Izuniek - żyjesz? biedna Ty z tymi nockami...

Mamusia - cieszę się, że wierszyk się spodobał :) Roksa zazdrośnica mała ;) żeby Ci tylko chłopaka nie odbiła ;P

paulineczka - a dlaczego w nocy nie spałaś? tak się zamartwiałaś? spoko - dadzą radę, przecież też mooooocno kochają Roksankę i nie pozwolą żeby jej się coś stało.

oleczka - no to teraz trzeba koniecznie umówić Bola z Lilą na wspólne bieganie :)

siw@ - lala jak marzenie :) najważniejsze, że dla mężusia lala ;) każda z nas to lala i koniec kropka :)
w ergonomiku nie wiążesz pasów tylko zapinasz klamry i najczęściej jest dodatkowy pasek między pasami ramiennymi, który pomaga odciążać. Ale w MT możesz sobie zrobić to samo stosując węzeł tybetański. Ja Ci chyba o tym nie mówiłam bo sama się później z tym zorientowałam tak mi się wydaje. Poszukaj w sieci albo zobacz na mojej stronce.

No właśnie bo wstawiłam instrukcje wiązania na stronce, uszyłam nowego MT, uruchomiłam wypożyczalnię (już poleciał świeżuteński nad morze pooddychać jodem) i dodałam nowe literki. A w planach 6 kartek :o olaboga!

Bolino miał dziś drzemkę 3h!!! Szok, szok, szok! Ale wściekły był jak się obudził - jak za długo to też źle...

I znowu po północy idę spać (wczoraj po 2). No ale... wyśpię się na emeryturze ;)

Cześć;)

Oleczka mam nadzieję, że damy radę choć przypuszczam, że krzyk będzie na całą przychodnie. wymiarach na pewno napiszę ;)*

Katoyba mała pomyła Noemi, chyba Roksa Ci cały czas po głowie chodziła jak pisałaś dziś na bb :D. Super, że pomysł z wypożyczalnią się sprawdza i oby tak dalej! :)**

A tym czasem my się szykujemy na szczepienie, odezwę sie koniecznie po z wymiarami ;))

witajcie.
Nie było mnie kilka dnia, ale chyba nikt mojej nieobecności nie zauważył, więc tak jakby się nic nie stało jestem;)

Noesia buziaki urodzinowe słoneczko:* rośnij duża i szczęśliwa!!

u nas ciągle coś, jesteśmy właśnie w trakcie przemeblowania mniejszego pokoju, z sypialni robimy pokoik bardziej dziecięcy, bo i tak sypialnia już dawno oddana dziecku, bo lepiej sama śpi.
Kupiliśmy tez nowe meble do kuchni, więc wszędzie stoją kartony i powoli je skręcamy i ustawiamy.
Zaliczyliśmy w tamtym tygodniu falstart "fasolkowy", czyli myślałam,z e będzie maluszek, ale na teście tylko jedna krecha a druga uparciuch nie chciała się pojawić:(
Kaloszek nasz zaliczyła już pierwszy kroczek. bardzo niepewny i nieśmiały,ale liczy się, a co;) czekamy teraz na dłuższy dystans.
Pozdrawiam ciepło:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry