Ahoj, choć wszyscy na lądzie
My już w piątkowe popołudnie ruszyliśmy do moich rodziców, ale wcześniej mąż uszczęśliwił Nas mandatem (że niby na obiad się spieszył i to moja wina, oczywiście...). Cały weekend szukaliśmy cienia i ochłody, niestety, nic z tego... Spać się nie dało...
Lenisława spała w turystycznym, wstępnie coś jej nie pasiło, ale noce były normalne, ufff... Pierwszy raz przewierciła się i leżała w poprzek łóżka hehe Chyba wyregulowała się i teraz budzi się nie wcześniej niż po 4, max o 5. :-)
Emi, Beti - gratulacje, super średnie, stypendium się należy! :-) Ja żałowała, że za 5 rok nie dają choćby jednorazowo, tak dla uhonorowania
Zawalka - witajcie w domu hihi początkowo każde dziecię to pijawka, taka słoooodkaaaa :-)
Katoryba- my mamy szafę z Indeco, ale projekt i wycenę mieliśmy też z Komandora, który oczywiście jest dużo droższy, ale projekt w komputerze się widzi i dostaje cenę każdego użytego elementu. Indeco szafę zrobiło, w 95% zgadza się z tym, co chcieliśmy... Wniosek na przyszłość dla nas i innych ich klientów - pilnować robotników i konsultować z nimi przerwy między półkami (tzn. ile cm odległości ma być). Jeśli szafa nie ma być ogromna (by całą sciąnę zabudowaliśmy, prawie 5m) warto pokuciś się o samodzielny montaż, jak pisze Paula, będzie taniej... Bynajmniej różnica między Indeco a Komandorem wyszła nam prawie 1,5 tyś...
Marzena - znam takie przygody remontowe, trzeba się z tego śmiać ;-)
Vii - gdybyś po odwiedzeniu BB wyszła na dwór, spacerowałybyśmy razem hihi
Paula - to wspaniałe uczucie i widok taki falujący brzucholek hihi przypomniałam sobie dzień, w którym u Nas się to objawiło, ach...
Jeśli kogoś, coś pominęłam, wybaczcie
Miłego, w cieniu spędzonego!