reklama

Mamy 2011

wlansie uzupelniam album dla mojego maluszka:) robie zapiski i wklejam zdjecia. baaardzo przyjemne zajecie;)

e_v nie chwal Dominisi lepiej bo u mnie co pochwalilam to zaraz byla jakas masakra:)

zawalka, e_v nie martwcie sie wasze kruszynki sa jeszcze takie malutkie i mamusia teraz jest najwazniejsza (no i tatus w sumie tez) a ten ogromny swiat jest dla nich nie do ogarnieca i dla tego ciagle cycus i mamusia. Dawidek pamietam tez niby spal a tylko go odlozylam to zaraz beczal.

madzioszka Beti faktycznie niezlego fryca ma:) a na UZecie dzis to widze, ze faktycznie szczescia nie mialas. wkazym razie zycze powodzenia. a duzo jeszcze zal przed toba? a kiedy piszesz sie na obrone pracy?

reklama
Juhu,
Walczę z kolorami. Mniej więcej ogarnęłam tylko przedpokój mi został ale nie mam już siły :/
Dzięki za rady odnośnie szaf. Na własnoręczne ich zrobienie raczej się nie porwiemy. Co innego jakbyśmy mieli zrobić jedną i to już mieszkając a jak jest do zrobienia kuchnia+2 duże szafy+ łazienka+ mniejsze mebelki to nie mam na to czasu i siły żeby wybierać te wszystkie elementy i stresować się czy to dobrze wyjdzie. A słyszałam też, że to dużo taniej wychodzi ale to chyba trzeba by mniej więcej chociaż wiedzieć o co kaman w tych szafach.
Czekam jeszcze na 2 wyceny i zamawiam bo kurka czas leci a ja w czarnej du...

Marzena
- dzięki za opinie o Twoim Stylu bo póki co to ich najbardziej biorę pod uwagę.

Madzioszka
- Betka wygląda jak mały Chopin ;P powodzenia jutro!

marttini
- ja też latałam w staniku i gatkach :)

e_v
- pod ZG inny klimat niż w samej ZG chyba... my tu latamy za skrawkiem cienia...

e_v, zawalka
- dzisiaj jak karmiłam małego (już nie takiego małego) to próbowałam sobie przypomnieć jak on się zachowywał jak jadł jak był taki maciupki i dokąd sięgał na fasolce... ech jak ten czas leci... on już jest taki wielki, że wystaje m za fasole!

Dobranoc babki :*

otwieram dzisiejszy dzien:) Dawidek przespal dzis suuper bo 8h ale niestety tylko do 4 rano;) a ja z duchoty kilka razy sie budzilam do tego czyli jestem zombie. ale ide spas zaraz z powrotem a synus meczy tatusia:)

witam się i ja :)

Beti oby Dawidkowi zostało to 8 godzin spania :)

Hania chyba z tej duchoty przebudzała się kilka razy, bo pić jej się chciało na szczęście od razu zasypiała :) dzisiaj po 11 jedziemy na szczepienie, także spacer nam odpada :( w dodatku same musimy jechać :/ ciekawe czy w ogóle przez ten katar ją zaszczepią...

miłego dnia :)

Cześć dziewczyny:)

Wczoraj mieliśmy wyjść na pierwszy spacer, ale akurat zaczęło padać. Dziś spróbujemy jak Johnny będzie zachowywał się na "świeżym powietrzu":)

madzioszka - p. Krysia zapowiedziała się na środę.

Dużo cienia i ochłody na dziś Wam życzę:)

Hej ho,

przez zapowiedź deszczu i burzy nie mieliśmy spaceru przed kąpielą, ojciec był bardzo zawiedziony... Córcia za to baaardzo zmęczona takim dniem, marudziła, a po kąpieli zasnęła przed 20, szok!!! W zamian obudziła się na jedzenie przed 3, a ja od 2 latała i albo otwierałam, albo zamykalam okna z racji piorunków i przeciągów :/ po butli przyszła Jej chęć na śpiewy hehehe, kimła do 6 i już mnie wystraszyła, że koniec spania. Wzięłam ją jednak do siebie i zasnęła pod kołderką przy powiewach z okna hihi Wstałyśmy więc o 8 :-) jupiii!!!

Szkoda, że przy Amfiteatrze nie ma fontanny... :-p do miasta w upał zawsze za daleko jest.

Zawalka - Jaśko pewnie w mocny sen zapadnie jak tylko poczuje "świeże" powietrze hihi
Vii - trzymajcie się dzielnie na szczepieniu ;-)
Katoryba - jeśli macie tyle do zrobienia w krótkim czasie, to pewnie, że samemu szkoda się nad czymś męczyć. Lepiej oddać robotę fachowcom i do nich, w razie W, mieć pretensje ;-)
Beti - zacznie się wydłużać Dawidkowy sen ;-) a ja się zabrać za album jakoś nie mogę i mi wstyd :(

hej dziewczyny,

dobrze, że dziś trochę chłodniej. My wczoraj byliśmy z Michałem u hematologa na kontroli i z moim mężem ciągle wszystko super po operacji :) każda taka wizyta co miesiąc to lekki stres, ale fajnie jak się wychodzi z dobrymi wiadomościami :)

Katoryba jak chcesz też kuchnię na zamówienie to ja z czystym sumieniem mogę polecić Lokatora, nam robili kuchnię, przepiękna i wszystko świetnie się z nimi załatwiało. No ale są drodzy i to nawet bardzo. Ale moi znajomi ostatnio robili kuchnię pod wymiar z Black Red White i muszę powiedzieć, że wizualnie też bardzo ładna no i sporo tańsza, więc może popatrzcie

Martini odpiszę ci później na priva bo mój M na co dzień zajmuje się pisaniem i realizacją projektów dla firm i coś tam chciał sprawdzić, żeby w błąd cię nie wprowadzić :) a swoją drogą dziś i jutro w gazecie prawnej jest jakiś dodatek na ten temat

No bb przeczytane, kawa wypita, czas zabierać się do pracy ;) a po południu znowu szkoła rodzenia oby się zbyt gorąco nie zrobiło bo znowu duchota tam będzie

Dzień dobry;)

Ja to mam pod górkę z tym uz. jakaś cholera mnie zagryzie. Mam, chcę iść dziś na dyżur pracowniczy i co się okazuje? Że są rektorskie i kij wie czy będzie pani dr. a sprawę mam nie jasną a ostatnie ćw są jutro. Ciekawe co załatwię.... jakaś masakra.

Beti obronę chcę przesunąć jak najdalej się da w czasie, żeby nie stracić ubezpieczenia zdrowotnego z małą. Prace mam praktycznie napisaną i mogę złożyć ale nie ma co skoro bronić się nie chce. Tyle, że mój promotor sam się zdecydować nie może o co mu kaman. Zgroza tyle powiem!

Miłego dusznego!

no i zapeszyłam :( od 24 do 4 wojna :( potem o 6 pobudka i 8 znowu, nie wiem o co chodzi tej małej gadzinie, ale krzyczy strasznie a cycka łapie i puszcza i znowu krzyk, uspokoić jej nie można :( a teraz cwana odsypia sobie, a ja chodzę do tyłu. no i smoczka też nie chce:(( mam nadzieję że to chwilowe problemy...

reklama
może mała ma kolki albo gazy? dawaj jej delicol albo espumisan na wzdęcia i zobacz czy to to, albo z tradycyjnych masuj brzuszek w pozycji na samolocik i układaj na brzuszku. Witamy w Świecie małych dzieci które same nie wiedzą co chcą:D Głowa do góry:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry