reklama

Mamy 2011

dobry dzień:)

my dopiero wstaliśmy młoda spała do 9 z kawałkiem, może dlatego że wywaliłam moje sierści z pokoju i nikt jej nie przeszkadzał. jadla o 6 i do 7 nawijała aż w końcu odstawiła krzyk żeby je pomóc bo obraca się na prawy bok i tak się kręciła ze wylądowała w poprzek łózka przy wezgłowiu i na boku i nie umiała sobie poradzić:) Szalona kobieta;) jak ja wyprostowałam to od razu zasnęła. Jestem nawet wyspana i wypoczęta zobaczymy jak długo:)

Vii ty mi się od Madzioszki odpimpaj;p Faktycznie mam taką wkładkę gondolową wpinaną w miejsce leżakowania. w obu wózkach tak mam.

zawalka wystawiaj Johnego w wózku albo w samej gondoli jak masz nic mu nie będzie, mi się nawet zdarzyło wsadzić młodą w fotelik i na balkon za chiny nie pamiętam czemu tak zrobiłam ale było:)

Paula gratuluje energii i wytrwałości życzę:)

Mysza, Beti to wasze słońca też mi odejdą z grona aniołków bez aureolki i B. zostanie sama bez chrztu;p

Mysza fajny suwaczek aż się łezka kreci w oku staruszko:D

Izuniek to teraz z Tobą tylko na podryw iść:D

Emri Filo to zaraz rozpędu nabierze i pobiegnie nie będziesz nawet wiedziałą kiedy:D

reklama
Izuniek to pochwal się nową fryzurą :) a powiesz ile zapłaciłaś ?? ja u fryzjera nie byłam już dobre 3-4 lata ;) ciekawa jestem ile teraz się płaci... w sumie ostatni raz płaciłam fryzjerce jak czesała babeczki u mnie w domu przed moim ślubem, ale to upinanie bez zabiegów i farbowania...

Madzioszkaa gratulacje z okazji 3 miesięcy Becika :)) kurde dopiero po dzieciach widać jak ten czas zasuwa do przodu...

Ostatnia edycja:
Madzioszka - żeby iść na podryw trzeba jeszcze make-up zrobić... a zresztą, potrzebujesz adoratora? Męża Ci mało?
Vii - ceny są szokujące, jak dla mnie... Ale przyznaje, że za jakość salonu i usług trzeba dać więcej. Zapomniałam dodać, że wniebowzięta byłam i prawie zasnęłam przy myciu włosów na fotelu z masażem :D:D:D
Usługa farbowania, podcięcia i modelowania 166 zł...

hey hey!

paula-i brawo! lepiej myśleć pozytywnie niż się dołować-wiadomo, że ciężko czasami- ale za jakiś moment z kawką w ręku będziemy się delektować...ciszą :D bo dzieci się będą bawić :)

vii właśnie kwestia taka, że ja też mam łóżeczko a nie chce by materac czy te łóżeczko w piwnicy było i stąd te dylematy metrażowo -organizacyjne ;)

izuniek gratki fryca!

katoryba trzeba o masażyku pomysleć i powodzenia!!!!

że witam się pospacerowo i poszczepiennie:)

Z gorszych rzeczy:
Na egzamin nie idę, nie mam kiedy się przygotować będę kobitkę łapać w przyszłym tygodniu może mi pozwoli indywidualnie zaliczyć. mam nadzieję.
Moja B. źle leży na brzuszku jak to określiła pani dr łodeczkuje pokazała nam ćwiczenia żeby to jej skorygować i powinno być ok.
Waży 5,900 kluska!
poszliśmy z w. na kebeba ale zjedliśmy go osobno bo poszedł do pracy.

z dobrych rzeczy:
poszliśmy z w. na kebeba ale zjedliśmy go osobno bo poszedł do pracy. (pól pozytywne):D
popłakała na szczepieniu ale tylko chwilkę i już było ok jak ją utuliłam.
udało się że mój małż ze mną był. nieocenione wsparcie.
odwiedziła mnie Mysza:) Dzięki wielkie;)
B. ma 64 cm!
Pani dr pozwoliła nam w przeciągu kilku dni podawać już słoiczki, z racji ze B. jest ładnie nabrana lepiej żebyśmy ominęli kleik i poszli w warzywka i owoce. Z racji szczepienia kazała odczekać z tydzień.

no a co do reszty to heh dzieci będą sie bawić wspólnie i też kłócić no ale nie ma to jak rodzeństwo;D

a i pogratulowałam B. że ze mną wytrzymała te 3 miechy:D

dzis była położna u nas - D. waży 4200 !!! jak wyszłyśmy ze szpitala było 3700, pół kilo w dwa tygodnie... mam nadzieję że trochę zwolni tempo bo kto ją będzie dźwigał?! a przecież tylko na rękach chce być :)

I my poszczepiennie tu zaglądamy :-)

E_v - u noworodka taki przyrost wagi to norma ;-) ale rozumiem obawy o wytrzymałość rąk, ramion, pleców... Będzie dobrze ;-)
Madzioszka - my też omijamy kaszki i kleiki, trzeba szukać dań jednoskładnikowych. Będzie frajda :D
Łódeczkuje, czyli co? Jak leży? Opisz...
Miss L. na dzień dzisiejszy ma 62 cm i waży 5600!!! Jestem w szoku!!! :szok: Wniosek taki, że trzeba wybrać się po ubranka, a w komodzie niektóre 62 nieśmigane... Oj, będziemy przymierzać...

U nas kebab był wczoraj na kolacje, obżarstwo do granic!!!
Znikamy na zakupy i spacer przed kąpielą :-)

e_v dzieci bardzo różnie rosną :)

Madzioszkaa, Izuniek to ja zaczynam wątpić czy mi dobrze zważyli i zmierzyli Hanie :/ wszyscy mówią, że ona taka duża, a jest starsza od Waszych o 2 miesiące a wzrost praktycznie taki sam i waga niecały kg więcej... Hania mając 4 miesiące ważyła 5700g...

a Hanik od dzisiaj przerzucony na spacerówkę :) i pierwszy raz od dawna spała mi na spacerze i jednym i drugim :)

mam pytanie do mam karmiących piersią - jak to robicie? bo na sr nauczyli mnie że należy zmieniać pierś co 15min i niby tak robię, ale tak się zaczęłam zastanawiać czy czasem czegoś nie pomyliłam?

reklama
mam pytanie do mam karmiących piersią - jak to robicie? bo na sr nauczyli mnie że należy zmieniać pierś co 15min i niby tak robię, ale tak się zaczęłam zastanawiać czy czasem czegoś nie pomyliłam?
Hej
A po co zmieniasz pierś ?? :-) U mnie i Miki i Eliza pili z jednej do skutku Tzn kiedy puścili :-D :-) Tylko musiałam pamiętać która to była:-)

Paula u mnie puste chyba dopiero po skończeniu się zrobiły :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry