reklama

Mamy 2011

e_v - podpisuję się obiema rękami pod tym co dziewczyny pisały o karmieniu. Ja też zapisywałam, który cyc ostatnio był dawany.

marttini - jak zwykle brawa za piękny opis ze szczegółami! Szafki są 17cm od sufitu. Są przez to droższe, no bo więcej materiału schodzi na to. Nie wiem jak to wychodzi %. Całość jak widziałyście na projekcie wytargowałam na 5800.

Madzioszka, Izuniek - pięknie pannice rosną :)

emri - Bolo zgapił od Fila samolocik :) później w domu też tak robił :) nie napisałaś jakie mleko dajesz Filciowi

A my właśnie wróciliśmy z zakupu wanny :| jedna pozbędziemy się tego badziewia bo tylko będę się wkurzać jak tylko spojrzę na nią... Kupiliśmy akrylową. Macie jakieś doświadczenia z takim czymś? Jakie jest w utrzymaniu? Nie rysuje się? W ogóle w całej castoramie tylko 2 rodzaje wanien metalowych. Reszta akryl. Czyli trend idzie ku temu...
Dzień był długi i zamotany ale jakoś tam wyszło wszystko. Jedno jest pewne - Bolo ze swoją kuzynką nie mogą zostać razem. Olka jest zdecydowanie za bardzo rozbrykana. Jak Bolcio jadł obiadek to wrzasnęła tak głośno i znienacka, że tak się bidulek rozpłakał, że potem jadł przez łzy :( no i ogólnie babcia mówiła, że sajgon był.
Dobranoc babeczki :)

reklama
Marttini to ja bym też zrobiła tej pani z okienka burde... to była ewidentnie tylko jej wina...

Myyszaaa dobre :) ten okres płodowy :)

Katoryba jak za całość niecałe 6 tyś to chyba całkiem dobra cena :) Hania też nie może przebywać ze swoja kuzynką ;)

Ostatnia edycja:
no fakt cena fajna:)

my mamy wanne akrylowa i jest super. nie rusuje sie, ma nie zolknac. teraz juz same takie robia. mamy ja co prawda dopiero od pazdziernika ale wyglada jak nowa:)

Juhu,
Olaboga chyba pierwszy raz otwieram dzień :) na nogach już od 6:30, dwie pobudki w nocy na jedzenie - coś się Bolowi poprzestawiało znowu na dobre :( Młody też już pojadł kaszkę z owocami i męczy dziadka a tatko na budowie :/
O której teraz łazicie na spacery bo już się pogubiłam?

vii - prysznic może i byłby brany pod uwagę ale już jest obudowa pod wannę zrobiona :/ czekaliśmy na wymianę tej uszkodzonej a przyszli tylko zamalowali i w ogóle uchwyt też jest uszkodzony w niej. A wanna zwykła bez żadnych pierdół. Ma tylko podłokietniki dodatkowo :)

Miłego babki :)

http://www.jysk.pl/130/132/3645616/a/catalog zawalka, vii - Wy macie chyba takie krzesła nie? jakie są w użytkowaniu?

Ostatnia edycja:
witam :) i o zdrowie pytam ;)

Katoryba no zamlowanie wanny to kicha... u nas też tak była maźnięta i co teraz wychodzi rdza :/ tak czy siak mieliśmy wanne wymieniać, wiec po prostu trza na nią szybciej nazbierać, ale jakby mi tak wyszło przy nowej to bym szału dostała...a na spacery chodzimy przeważnie koło 10-11, zależy jak się wygrzebiemy ;) a co dzisiaj już nie malujesz ?? ;)

jejku jak ja się cieszę, że dzisiaj piątek i wreszcie Hania się zajmie tatuś :D

a dzisiaj w ramach początkowego spaceru muszę iść niedaleko żyrafy kupić mapę do nawigacji :/ ktoś się wybiera w tamtym kierunku ?? :)

dobry!!

Vii ja, ja , ja! chcę iśc mogę?! mogę?! :D chyba, że mnie nie chcesz;D

Katoryba spokojnie Bolcik sie pomieszał bo ogólnie macie zamieszanie ze wszystkim uspokoi się:)

Martinni zapraszam do siebie jak masz czas:) albo na wspólny spaceros:)

LAski prośba wypełnicie koleżance ankietę do pracy dyplomowej? podaje linka jakby któraś chciała: Ciąża a palenie

Moja B. zaliczyłą dziś piękny obrót z brzuszka na plecy, jakem z niej dumna:D

Madzioszkaa a grzeczna będziesz ?? to możesz iść ;) Gratulacje dla Becika :) już sobie wyobrażam jak się turla ;)

o i właśnie możemy "zahaczyć" o Marttini :) bo ciekawa jestem co ona tam dla mnie ma ;) ostatnio tylko fanty zbieram :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry