Madzioszkaa
Fanka BB :)
Vii bo Hanik jest malutki
moja B. to krowa
Izunek łódeczkuje znaczy że jak są położę na brzuszku to zamiast dźwigać głowę i leżeć sztywno to buja się na brzuszku podnosząc nóżki i idzie na bok. i tak w kółko a powinna już spokojnie ulegiwać. jest silna ale nie robi tako. mam jej stabilizować łapki i ją z plecków obracać za dupcie.
aaaa i przypomniało mi się bo myłam młodą. Dowiedziałam się u lekarza, że..... młoda ma 3 sutek.
ma na brzuszku pod lewym sutkiem taką ciemniejsza plamkę, ja myślałam, że to jest znamie i pytam pediatrę. A ona że nie że to pozostałość po przodkach i to jest 3 sutek w idealnej linii jak ten wyżej. I że któreś z nas też to ma.... i co się okazało? Że mój W. ma też taką 2 milimetrową plamę też pod lewym sutkiem.... ot cała córeczka tatusia.....
Izunek łódeczkuje znaczy że jak są położę na brzuszku to zamiast dźwigać głowę i leżeć sztywno to buja się na brzuszku podnosząc nóżki i idzie na bok. i tak w kółko a powinna już spokojnie ulegiwać. jest silna ale nie robi tako. mam jej stabilizować łapki i ją z plecków obracać za dupcie.
aaaa i przypomniało mi się bo myłam młodą. Dowiedziałam się u lekarza, że..... młoda ma 3 sutek.
Ostatnia edycja:
czyt."Czy twoja mama też modli się do tego świecącego ekranu " albo będą się przechwalać że znają się od czasu płodowego