Hejo

Faktycznie dzisiaj na BB gwar

Czytam na bieżąco, ale dopiero teraz mam chwilę na pisanie

Filo śpi, więc luzzzz
Marzena o mojej sraczce przedporodowaej już wszyscy wiedzą

Nie życzę! A przewijak może gdzieś indziej ulokujesz? My nie mamy na łóżeczku, od zawsze jest w Filusiowym pokoju
Vii oj ja też czekam na J! 2 tygodnie z rzędu ciągne sama, bo w tamten weekend J robił coś u rodziców...za parę chwil mam wolne!!!!
Martini no ja też mam marzenie napisać ksiażkę i też chciałam iść na polonistykę

Ale w końcu zostałam pedagogiem bez kwalifikacji

Bo uczelnia tak pozamieniała nazwy specjalizacji z kierunkami i cholera wie co jeszcze, że teraz rocznik wyżej i dwa niżej ode mnie w zasadzie nie wiadomo kto jesteśmy z zawodu
Gratuluję dzieciaczkom nowych osiągnięć! Bardzo cieszą takie chwile
Beti ja też daję jeść koło 23-24, Filo z cyca ledwie ciągnie, bez przerwy musze go potrząsać, zeby jadł. Z butelkilepiej mu idzie. Dzisiaj dam butle
Katoryba dajemy Nan, a pytałam o ten Bebilon, bo ostatnio Filo coś za dużo rzyga (pieknie to zademonstrował). I nie wiem od czego to. Podejrzewam, ze od wygibasów, bo zdarza mu sie nawet po moim pokarmie, ale może zalega mu gdzieś to modyfikowane...Nie wiem, ale muszę coś zacząć działąć, a mleko najłatwiej zmienić. Kupię ten Bebilon zobaczymy. Słyszałam, ze to z Hippa jest dobre, bo w sobie probiotyk
reszty to już nie pamiętam...