reklama

Mamy 2011

A my dalej na spacerze, a juz wlasciwie na lawce pod blokiem;-)... Kolo uratowane chociaz troche to trwalo, bo mialam mala sile przebicia a dwoch panow obsslugiwalo cycata blondyne w szpilkach ;-) kolo rynku anieli krzywon stoja panowie w zielonym busie i sprzedaja dywany, jak ktoras potrzebuje... Ceny 3 krotnie nizsze niz w sklepie i jeszcze da rade zbic... Panowie sa z poznania, wiec tylko dzisiaj... Ale powaznie warto :-) juz moja jedna kolezanka od razu po moim telefonie poleciala kupic i zamias 500 zl dala 130... Maja rozne kolory, rozmiary i fasony...

reklama
ja wam dam straszyć mnie porodem :P mała ma posiedzieć jeszcze minimum tydz, żebym zdążyła wszystko ogarnąć. A tak poważnie to już mi lepiej ale dopiero przed 15 zwlokłam się z łóżka. Pół dnia zmarnowane :/ no ale teraz poprasowałam, wstawiłam pranko i obiad kończę. No i przez to straszenie zaczęłam szykować rzeczy do szpitala :P muszę jeszcze dokupić parę drobiazgów i aseksowną koszulę do karmienia i będzie wszystko

a tak przy okazji: może znacie kogoś kto jeszcze nie kupił przewijaka :) bo ja kupiłam jakiś czas temu razem z innymi pierdółkami, no a teraz kupiliśmy łóżeczko ale to duże i dopiero wczoraj się skapnęłam, że przewijak jest za mały :/ jakbyście miały kogoś na oku to on jest śliczniusi, nówka sztuka jeszcze zapakowany, jasnofioletowy + gratis pokrowiec - za 4 dyszki

Hejo:) Faktycznie dzisiaj na BB gwar:) Czytam na bieżąco, ale dopiero teraz mam chwilę na pisanie:) Filo śpi, więc luzzzz:)

Marzena o mojej sraczce przedporodowaej już wszyscy wiedzą:) Nie życzę! A przewijak może gdzieś indziej ulokujesz? My nie mamy na łóżeczku, od zawsze jest w Filusiowym pokoju:)

Vii oj ja też czekam na J! 2 tygodnie z rzędu ciągne sama, bo w tamten weekend J robił coś u rodziców...za parę chwil mam wolne!!!!

Martini no ja też mam marzenie napisać ksiażkę i też chciałam iść na polonistykę:) Ale w końcu zostałam pedagogiem bez kwalifikacji:) Bo uczelnia tak pozamieniała nazwy specjalizacji z kierunkami i cholera wie co jeszcze, że teraz rocznik wyżej i dwa niżej ode mnie w zasadzie nie wiadomo kto jesteśmy z zawodu:)

Gratuluję dzieciaczkom nowych osiągnięć! Bardzo cieszą takie chwile:)

Beti ja też daję jeść koło 23-24, Filo z cyca ledwie ciągnie, bez przerwy musze go potrząsać, zeby jadł. Z butelkilepiej mu idzie. Dzisiaj dam butle:)

Katoryba dajemy Nan, a pytałam o ten Bebilon, bo ostatnio Filo coś za dużo rzyga (pieknie to zademonstrował). I nie wiem od czego to. Podejrzewam, ze od wygibasów, bo zdarza mu sie nawet po moim pokarmie, ale może zalega mu gdzieś to modyfikowane...Nie wiem, ale muszę coś zacząć działąć, a mleko najłatwiej zmienić. Kupię ten Bebilon zobaczymy. Słyszałam, ze to z Hippa jest dobre, bo w sobie probiotyk

reszty to już nie pamiętam...

A ja mam chwilkę, bo Johnny właśnie zasnął na balkonie w myszowej gondoli. Założyłam mu jeszcze na tą gondolę moskitierę, bo jak siedziałam z nim tam chwilę to dziabnęło mnie coś w policzek i swędzi teraz jak cholera.

marzena - a ile Ci jeszcze zostało spotkań na SR?

Witam,
czytam forum regularnie już od jakiegoś czasu a chyba nawet chyba jestem od niego uzależniona bo zaglądam tu kilka razy dziennie:) Jestem mamą 3-miesięcznej Hani i ostatnio zauważyłam, że mała bardzo cześto ma zaciśnięte pięści i zaczęłam czytać na ten temat w necie.....i jestem przerażona bo wszystko wskazuje na zaburzenia napięcia mięśniowego. Jesteście bardziej doświadczone więc może wiece coś na ten temat a może spotkałyście się z tym. Wygląda na to, że powinnam iść z nia do neurologa- znacie jakiegoś dobrego?

reklama
Witam,
czytam forum regularnie już od jakiegoś czasu a chyba nawet chyba jestem od niego uzależniona bo zaglądam tu kilka razy dziennie:) Jestem mamą 3-miesięcznej Hani i ostatnio zauważyłam, że mała bardzo cześto ma zaciśnięte pięści i zaczęłam czytać na ten temat w necie.....i jestem przerażona bo wszystko wskazuje na zaburzenia napięcia mięśniowego. Jesteście bardziej doświadczone więc może wiece coś na ten temat a może spotkałyście się z tym. Wygląda na to, że powinnam iść z nia do neurologa- znacie jakiegoś dobrego?

Witaj :-) Czyli Hania też marcowa ? :-) Jeśli niepokoją cię zaciśnietę piąteki zapytaj swojego pediatrę :-) On Ci też pewnie da skierowanie :-)

Paula??? co to za wizyt w komisariatach :-(dwa razy czytalam posta i dalej nie wiem po co tam cię wysłali....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry