reklama

Mamy 2011

my też daliśmy najtańszy z Castoramy... a dekoral (2 razy malowany) pokrył nawet niezaszpachlowany i niezagruntowany regips.

ale wyszło szydło z worka... u Katoryby zagruntowali już pomalowaną na biało ścianę... a wtedy się robi taka jakby ślizga powierzchnia i farba nie pokrywa równomiernie :/ zagruntować trzeba było przed farbą...

reklama
my też daliśmy najtańszy z Castoramy... a dekoral (2 razy malowany) pokrył nawet niezaszpachlowany i niezagruntowany regips.

ale wyszło szydło z worka... u Katoryby zagruntowali już pomalowaną na biało ścianę... a wtedy się robi taka jakby ślizga powierzchnia i farba nie pokrywa równomiernie :/ zagruntować trzeba było przed farbą...

Ładnie tak koleżankę wydać :-)

no nie wydać tylko może ktoś znajdzie na to jakiś ratunek poza kolejnym malowaniem białą farbą przed kolorem albo skrobaniem ścian :/
Masz rację :-)

Dziewczyny gdzie teraz można zrobić zdjęcia do dowodu osobistego ?? Poproszę namiary - mój fotograf się zwinął z kupieckiej :-(
A chcemy małej dowód osobisty wyrobić :-)

witaj wera!

paula! :( straszne...oj bidulko tule...co za stres :( nie stresuj sie bo hani szkoda w brzuszku :(

katoryba... fachowcy... nosz widelec....

widzę, że wy o twórczości ;) fajnie, ze twórcze jesteście! sama piszę :)

vii widzę, że ty masz wiedzę budowlano-remontową -zorientowana babeczka z ciebie ;)

Juhu,
Znowu otwieram dzień przy śniadaniu.
Teraz te co mnie namawiały na gruntowanie powinny przyjść i to skrobać ;P mówiłam Wam, że ściany są na biało pomalowane przecież! I ściany są nowe, żadnych regipsów tam nie ma...

Mysza - my robiliśmy ostatnio nad Lotosem u foto Stawski, wyszły ok.

Miłego babki.

witajcie weekendowo :)
taka produkcja idzie, że ciężko nadrobić ;p
ja narzekałam, że moja mała śpi 3x po 40min, teraz tęsknię za tymi czasami bo od kilku dni śpi tylko 40 min dopołudnia i potem od np.10 do 18 wogóle nie śpi
ehhh...
nie mam już czasu na nic ;p
trzymajcie się i miłego dzionka

Hejo:) Jaka koszmarna noc...od 4 Filo nie spał:/ J nie mógł go uspkoić, chciaż nie obudził się z tym okropnym krzykiem. Jak tylko lądował koło mnie to od razu zasypiał, potem do łóżeczka wracał, 10 min. snu i od nowa...w końcu po 5 dałam mu cyca i zasnął, spaliśmy do 8. J biegał i znowu panikował, co mu jest, co mu jest??? To nienormalne, coś go boli! Ale mnie wkurzał...

Katoryba namawiałyśmy Cię, ale ja to traktowałam jako rady dotyczące ogólnie gruntowania, przysięgam, ze pojęcia nie miałam, ze macie tą ścianę pomalowaną... Z resztą jakbym wiedziała to nie zastanawiałabym się od czego to... Szkoda, ze chłopy nie zwrócili na to uwagi, w końcu muszą się na tym znać (tak zakładam). Kurde na prawde mi Was już żal z tym remontem, jak coś to będziemy skrobać:)

Kordek ja nie wiem, ale Ci się trafiła kobita...

Myszaaa- fotograf FOTOREVER na przeciwko galerii Piotr i Pawel (dokladnie na przeciwk wyjazdu z parkingu podziemnego). A swoją droga robia tam bardzo fajne sesje ciazowe i malych dzieciaczkow
Milego dnia

reklama
witam :)

właśnie Emri ma rację, aj tym bardziej nie namawiałabym Cie na malowanie gruntem po farbie... też przecież dopiero teraz w rozmowie wyszło... cały czas byłam pewna, że chcecie zrobić gruntem, białą farbą i kolorem nawet przecież pytałam czy taką kolejność zastosowaliście... :( też przecież świadomie nie wprowadziłabym Cie w błąd :(

u nas nocka super, Hania poszła spać o 20 obudziła się o 7 chyba ;) bo wstała i leżała i gadała a my spaliśmy dalej... obudził nas po 9 dzwonek do drzwi i szwagier zdziwiony, że my jeszcze śpimy "no przecież macie małe dziecko" ;)

Wera-ZG a ile taka sesja kosztowała ??

miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry