Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a na jaką godzinę się zapisałaś?? ja mam termin 02.02 i też wcisnęłam się dopiero na 10 styczniaWitam zielonogórskie brzuchyMamy termin na 20 lutego i jak na tą chwile wydaje mi się ze to za jakieś 5 lat
Dzisiaj zapisałam się do przyszpitalnej szkoły rodzenia... na wcisk 10 styczeń!!! ... Czasu zostanie niewiele i najpewniej całego kursu nie zrobimy ale jakieś szaleństwo z zapisami było
Mam nadzieje że będziemy się spotykać tu w sporym gronie... a kto wie może nie tylko tuPozdrawiam

Swoim urokiem osobistym (taki żarcik)hehe i tego sie właśnie mężu boijak on tych wszystkich chłopów będzie odpędzał
![]()

widzę, że masz końcówkę 10 tyg to chyba faktycznie jeszcze się nie dowiesz jaka płeć...
ehh niech ktoś przyspieszy czas i niech już będzie styczeń, bo ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła potrzymać w ramionach moją Papryczkę![]()
bo wtedy będzie styczeń i mi zostanie kilka dni (no dobra 3 miechy) do mojej fasolki
i to 3 razy pod rząd
chyba dlatego, że leżałam na plecach i małej się to nie podobało. Tym razem już chyba z flaczkami tego nie pomyliłam ;-) cudne uczucie i aż łzy w oczach stanęły