Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie nowe Mamuśki!!!!!!!!! tyle miałam napisać, ale mi znów wcięło posta i skasowało to co już napisałam...a już dam sobie spokój
szykuję się na jutro...pietra jakiegoś dziwnego mam - zobaczymy...
dzisiaj na 18scte kuzyna się odstresowywałam!
nadrobiłam wiadomości, ale odpisać już nie potrafię :/ zero koncentracji
Witaj nnita a jak ma na imię Twoje Maleństwo?
Weekend był i się praktycznie zmył... Niech no tylko się Falubaz ozłoci Dziecię w sobotę było skołowane, że do żłobka nie poszło i jazdy były, ale dziś już aniołek w nią wstąpił Marttini - powodzenia!!! :-)
hejka
ogladacie flaubaz?? do boju chłopaki! ja nie tylko oglądam bo u mnie to tak słychac jakbym na stadionie była fajny pokaz samolotów był, mój synek zachwycony
witam i ja nowe mamuśki
moje dziecię cos dziś bunt jakiś i dopiero co zasnęła, a tak to chodzą oboje spać jak w zegarku o 20:30 jest już luz
cosa - ja tez miałam jak kordek, jednym pociągnięciem wyjęła i już szczęsliwa - ale zdolniacha, jak szybko to się uczą te szkrabiki nasze nita -a by ten katar szybko sobie poszedł precz
ja ciagle sie obawiam aby córcia nie złapała od przedszkolaka kataru ale póki co dzielnie sie trzyma, za to mi siada gardło a dokładnie głos, i znowu nie wiem czy to w wyniku alergii czy przeziebienia ech
ozłociły sie chłopaki - i dobrze a Chrystus hehehe super
no niezłe sie zdziwiłam obrotami tym bardziej jak z Oleczką rozmawiałam to mówiłam że mały sie nie odwraca i sie nie spodziewm za szybko -chyba usłyszał i zrobił po swojemu
my weekend jednak bez goscia bo sie rozchorowal, ale za to w przyszly weekend podwojni goscie pogoda super takze wypoczeci jestesmy na maxa. poza tym niunia od 3 nocy zasypia o 20 i wstaje o 7 tylko musze jej chyba dodatkowy ochraniacz na szczebelki kupic bo dzis reka i noga byly po rugiej stronie lozka
nnita - my dzisiaj też na USG bioderek idziemy na Wyszyńskiego Chyba się znamy ze Szkoły Rodzenia, ale nie wiem - sugeruję się tylko imieniem córci Twojej.
marttini - trzymam kciuki, żeby wszystko w pracy było ok i żebyś szybko weszła w rolę matki pracującej
mysza - a Ty chyba też dziś zaczynasz pracę, czy coś mi się pokićkało?
marzena - skoro gość nie przyjechał, to czemu tak szybko poszliście sobie z pikniku? Zazdroszczę Ci przespanych nocy. Jaśko teraz przestawił się i w nocy je częściej, niż w dzień i w efekcie muszę go karmić co godzinę, półtorej. Czuję się jak na początku macierzyństwa. Na pikniku umówiłam się z położną laktacyjną. Ma mi pomóc naprostować Jacha. Na pocieszenie powiedziała mi, że jak tak często Jasiu je w nocy, to będzie bardziej inteligentny, bo nocne mleko zawiera więcej kwasów tłuszczowych odpowiedzialnych za rozwój mózgu. Staram się przypominać to sobie za każdym razem jak muszę się podnieść w nocy z łóżka.
faktycznie zawalka - znamy się ze szkoły rodzenia spotkałyśmy się też kiedyś na spacerku my też będziemy na Wyszyńskiego więc w takim razie do zobaczenia =)