reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2011

reklama
Witam sie;)

dzisiaj troche egoistycznie ciezki dzien wczoraj byl;/ okazalo sie ze ktos sie wlamal mi na allegro i sprzedal 4 rzeczy i mam konto zawieszone zadzwonil do mnie koles ktory zaplacil 900zl ze ktos sie wlamal. Musialam latac na policje zlozyc zeznanie, do tego Zuza dostala wysokiej goraczki ciagle plakala;/

dzisiaj u lekarza okazalo sie ze te 4 daja nam popalic. A z dobrych wiesci Zuza wazy 11kg i ma 81cm;)

Hej ho,

Karolq - oszustów nie brakuje, pech że trafiło na Ciebie :( teraz się nalatałaś na policję, a wykrycie sprawcy może być niemożliwe :/ a w przychodni załapałaś się jeszcze na naszą panią dr :) ładne wymiary Zuzinki :) dogoniła marcowe szkraby :p
Vii - i jak wizyta? Pępowinowa przepowiednia się sprawdziła? :>
MamusiuN - jakby co to zawsze możesz na zachodnią część miasta wpaść na spacer ;) my nawet wytrzymałyśmy do 11.30 na dworze, ale końcówka była już marudna...
Aestima - pozytywnych wrażeń przy przeprowadzce :) ważne że własne :)
Siw@ - my z poślizgiem, ale też całujemy na miesięcznicę Wojtulkową! :-*

Lena wczoraj też się przygryzła w wargę, bo pobiegła pod kręcącą się karuzelę na placu a tata wykonała ślizg życia, by ją złapać :D
Poza tym noce niby OK, choć mam dość wstawania o 3 na mleko, potem o 5 się budze razem z M. a L. zaczyna gadać o 6:30 :/
Buty zakupione, ale bez szału, bo brak cierpliwości zmusił do zakuu pierwszej dostępnej pasującej pary! Okazało się, że nadal mamy rozm. 20, więc tylko stare sandałki były z chińskim rozmiarem :p Naszła mnie jednak myśl, że można zgłupieć z takimi zakupami, bo o ile w sandałach widać dokąd sięgają palce, to w zabudowanych butach (adidasy itp. itd) już nie, a miarki są mało miarodajne!

Witajcie
Już tu kiedyś coś kilka razy skrobnełam..:tak: I chciałabym dołączyć ( jeśli jest taka możliwość) poklikać z wami.. Bo odkąd to się przeprowadziliśmy na wieś jest troszkę inaczej.. Smutno za znajomymi i miastem...

vii bardzo wam gartuluje, na pewno jestescie wniebowzieci!!!!!!!!!!!!!!!!

sluchajcie odkupie chlopiece kalosze rozmiar 20/21 lub prosze o namiary gdzie takowe w malym rozmiarze moge zakupic:)

Ostatnia edycja:
Izuś- dziękujemy:)
Paulineczka-pisz pisz!
Beti- na facebooku jest dużo grup sprzedażowych dzieciowe oddam/sprzedam, mami baby sale może tam coś znajdziesz, wyślę Ci zaproszenia:)

viii gratuluje synka! no i masz pareczkę :) ogromne gratulacjeeeeeee!!!!!!!!

nasze wymiary to 76 cm i 11 kg :) mój roczniak to fajny facet :) buty nosi 20 ale firma firme nie równa rozmwiarówki rózne teraz ma buty z geoxa i ma 20 a w ecco jak mierzyłam miał 19...ciasne sie powili robia wiec na jesien jak nic 21, choc kupie na ostatnia chwilke by miał mały zapas bo to z noga nigdy nic nie wiadomo

aestima to....miłego urzadzania na swoim :) i kciuki trzymam za ten ogródek też ;)

Wojtusiu buziak dla ciebie na miesiecznicę!

karolag współczuje włamania...mi sie kiedys do konta bankowego włamali....makabra!
i zdrówka dla córci

izuniek w adidaskach test paluchowy bedzie ;)zdaje mi sie że zakryte buty łatwiej kupic-choc pamietam jakie ja miałam dylematy przy pierwszym dziecku jakie kupic czy dobre i w ogóle...

reklama
ha ha ha Paulineczka witaj :) z jednej mieściny pochodzimy tak więc pisz jak najczęściej :) będzie mi raźniej :) a do dziewczyn często jeżdżę na lody, spacerki, baseny itp więc będziemy mogły jeździć razem. o ile wytrwasz z nami :p

vii superowo! bardzo się cieszę, że się michałek pokazał z dobrej strony ;)

karolq co ra historia! nie sądziłam że włamanie się na konto allegro jest możliwe!!! zaraz wejdę sprawdzić czy na moje nikt się nie włamał :/

D. chodzi spać o 21 z kawałkiem i ja padam :/

Do góry