reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

ooooooooooooo z tym piratem - to boski pomysł!!! mam taką fajną koszulkę czerwona w niebieskie paski i swoją koszulkę a'la marynarską:) chyba wymyślę i będzie git!!!!:)dzięki Kasia:)

Marzenka - ojjj ciężko czasem z koncentracją...ciężko - podobno zmieniają się jakieś procesy biochemiczne w mózgu kobiet, które mają już dzieci:)a ze spaniem Alci...odpukać nie mogę narzekać od urodzenia:) ale jak chora była, lub szły ząbki nie było tak pięknie...ale wiem jedno - że po "gorszych dniach" - zawsze nastąpią te lepsze:)

reklama
hello!
vii- u nas D. zadzwonił i my mamy basen na 9:30 i pewnie że można płaci jednorazowo :)ale dla pewności zapytaj :)
sallis-a wy?po staremu czy gdzie indziej was wrzucili?(basen)

smarki czyste lekko gestawe i cos mysle że przez to kiepsko ze spaniem. Przebudza się :)
martinii- twoja córa szaleje z drzemkami, ale to dobrze ty wypoczywasz przy tym? :)

martini no wlasnie kiedy wkoncu w domku sie lenic bedziesz;) z dzieciakami to mozemy sobie reke przybic bo u nas nocny sen co najmniej 12 godzin (dzs 14h) a w ciagu dnia dzis 3,5h drzemki:) ja ponoc tez zawsze od malego lubilam spac. z tym piratem swietny pomysl:)

marzena toz to nie czytalas jak ja pisalam na forum jak sie mecze piszac prace magisterska?! wiadomo im dalej w las tym lepiej ale jest ciezko:( majac dziecko napisalam juz dwa rozdizaly i wlasnie robie badanie do 4 rozdzialu - analizuje program inetrnetowy pod katem dyskursu:/ ale to chyba jest gorsze niz praca:) w kazdym razie juz sie nie moge doczekac az zakoncze to dziadostwo;)

oleczka biedaki wy z katarkiem, niestety swoje tzreba przeczekac. ale moze to zeby i bedzie radosc:) u nas przy jednym tak bylo, ze maly dostal nagle kataru lejacego na kilka godzin a za 2 dni zab:)

czytam oczywiście kilka razy dziennie, ale żeby coś napisać to już gorzej, zawsze jest odkładanie na później ;))

my jeszcze nie dzwoniliśmy. pewnie razem z oleczką będziemy - stara grupa, stara godzina. choć powiem szczerze, że liczyłam na lekkie przesunięcie - na później, bo tak jak katoryba pisze bardzo ciężko zwlec się z łóżka o takiej porze w niedzielę. zresztą panowie czasem w różnym stanie się pojawiają :D
ale się cieszę że to już :))

martini - łatwo też za zorro przebrać, ubierasz na czarno, czarna peleryna, maska, kapelusz na głowę i szabla w rękę :) tylko to już nie modne chyba ;P
zazdroszczę raczka :) i śpiącej królewny, choć chyba nie powinnam narzekać aż tak ;)

ja miałam dziś dzień nie fajny. dziecko mega maruda i poszła spać 20 min temu... dlatego też idę bom wypompowana :/

siemka =)
marttini jeny jak Alcia to robi że tyyyyyle śpi?..... no pozazdrościć :D
marzena86 ja też się zastanawiam, jak to będzie wyglądało jak się wróci do pracy.. tylko u mnie będzie się to wiązało ze zmianą pracy... więc dodatkowy stres :/
katoryba pomysł z piratem ekstra! i jeszcze ta papuga na ramieniu :D

a my wczoraj zaliczyliśmy spacer na usg bioderek, i mamy się juz nie pokazywać - wszystko w porządku, kostnienie ok.

a z innej beczki - tej "sennej" beczki - Malutka spała dziś 0d 21 do 6 rano bez przebudzeń (wcześniej po 20:30 przebudziła się) nnoooooooooo toż to szok! piersi prawie eksplodowały. Dawno nie było takiego spania :D

Hej ho z zielonogórskiej ziemi,

ależ tu duuużo dooobrych wieści!!! Wszystkim Dzieciaczkom gratuluję nowych osiągnięć i zębów (Bolo - brawo!)
Znów kilka stron przeczytałam, więc indywidualne odpisanie jest niemożliwe (pamięć nie ta....)

Info medyczne: Lena przez 7 dni będzie dostawała mniejszą dawkę, a potem KONIEC!!! Dr orzekł, że teraz tylko obserwować, by nawrotu nie było i za pół roku na kontrolę, czyli w czerwcu będą znów wakacje :D:D:D (oszczędzanie niezbędne). Dzięki pielęgniarce szybko nas przyjęto (3 w kolejce, choć na liście byliśmy chyba 3 od końca :p), ale dzień cały rozbity był. A wczoraj nad morzem było lekko biało...
Trochę pooddychaliśmy innym powietrzem, ale to tak szyyybko minęło...
A dziś L. jakiś wstęp do kataru objawia :/ obserwacja wzmożona!
Spaceruje ktoś ok. 12 ?

Juhu,
Kurcze co to za popelina z tym basenem? To wychodzi na to, że zajęcia trwają 30min skoro vii ma na 9:00 a kontynuacja oleczki i sallis na 9:30. A była mowa, że 1h. Coś mi się tutaj nie podoba... Jednorazowa płatność jak najbardziej - 400zł od razu.

Izuniek - ale super wieści o Lence. Bomba! Ekstra :) Zbierajta, zbierajta bo czerwiec to już sezon.

Widzę, że dzieciaczki senne się zrobiły ostatnio :) no i dobrze - w śnie się regenerują :)

Bolcio jęczał w nocy kilka razy, przebudzał się. Chyba go bolą te kiełkujące kieły :( wstał po 9 :o i ciągle nie śpi... deszcz się rozpadał i spacer odwołany :(

Katoryba to chyba chodzi o to ze pol godz z instruktorem w basenie a drugie pol w jakuzi i na lezankach

u nas pojawil sie lejacy katar mala biedna tak sie meczy ale mysle ze to zeby. 2 miesiace minely po dwoch jedynkach i mysle ze zeby wkoncu zdecydowaly sie na wyjscie mam nadzieje ze katar szybko przejdzie bo w niedziele przeciez basen

Katoryba my tez spacer odwolalismy:(

karolq faktycznie czas najwyzszy na kolejne zabki. tego zycze wlasnie:)

jeju a u nas chyba szykuja sie duuze zmiany! od kilku dni Dawidek grymasil przy karmieniu piersia a od wczoraj nie chce w ogole jesc mleka mojego. wieczorem tylko na chwile sie przyssal i popil a tak to lapie na kilka sekund, puszcze patrzy sie na cycka i zaczyna plakac i odpychac go. no i postanowialm skoszustac z okazji i... odstawic go:( dziwnie sie z tym czuje ale mysle, ze to dobry moment. umowilam sie juz do poradni zeby dowiedziec sie jak skonstruowac diete bez mleka mod.

reklama
Do góry