reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Vii - super Kibicka mała z Hani ;D!, ja Noemi nie zgłaszam na żadne takie castingi to samo wyszło,że dostałyśmy propozycje obie do tej sesji przez tą moja znajomą bo menadżerce pokazał nasze zdjęcia :p

vii ja tez mialam taka faze tylko wiesz my mieszkamy w "malym" miescie i zeby dziecko mialo wystapic w jakiejs reklamie to by trzeba bylo jezdzic daleko na castingi. a to wiadomo czas, forsa i z malym dzieckim meczarnia:) Dawidos tez dostal dwie propozycje od agencji tylko, ze to tak narawde nic nie znaczy bo i tak swoje trzeba wychdzic. bolu glowy wspolczuje, oj meczylam sie tez z tym w ciazy:/ a Hania przeslodka w tej koszulce!!!!

Helo kobitki kochane:)

Czytam Was, ale pisze niestety co innego...mgr nieszczęsny:/ Odłożyłam to na ostatnia chwilę i mam wrażenie, ze mój mózg się wypalił, że w kółko pisze o tym samym...ale tylko wnioski z badań mi zostały i wsio! Tylko nauczyć się i zdać, pikuś:))) I żegnaj szkoło! Jestem nia tak przesycona, przez ładnych kilka lat będę omijała takie ustrojstwa z daleka:) Ściskam wszystkich:*

P.S. Przerwę na meczyk miałam:) Przegrałam czekoladę, obstawiałam inny wynik:) Teraz podglądam kolejny, niepoprawnie powiem tak, ruscy to zabijacy:) inna piłka, nasi nie nadążą za nimi...jęzorki na murawę wywalą i tyle, ale kibicuję naszym:)))!!!

jeju Paula ja czesto myslalam o tej twojej pracy mag:) ciesze sie, ze juz konczysz! cos wspanialego! ja tez meczyk ogladalam. teraz tez wciagam jednym okiem i fakt nie wroze sukcesu naszym ale wiadomo, ze sercem zawsze z nimi:)

reklama
Ja również oglądałam mecz a Lila razem z nami- a i strasznie komentowała=mieliśmy ubaw :)
A my bedziemy między 11-12 :) do zobaczyska z niektórymi :tak:

Do góry