reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Hej!
Wekeend więc pusto :)

A u mnie już lepiej- więc z pójściem do lekarza się wstrzymam ;-)
A Lila od ok dwóch tygodni sama schodzi z łóżka, kanapy- mała załapała szybko jak to robic :) Zapomniałam o tym napisac - skleroza :)

Hej ho,

czasami mam wrażenie, że Lena to anioł jak czytam Wasze historie :p ale wiadomo - rogi i ona pokazuje hehe
Tylko problem ma M., bo jak tylko wróci z pracy, córcia chce z nim iść do swojego pokoju poskakać na kanapie :p A tam o wypadek nie jest trudno... M. się wkurza, gdy tylko L. bierze go za rękę i potem oboje w nerwach Wrrrr, nie cięrpię tych momentów!

Dziś dzień rozpoczęłam o 6:15 :/ uzbierały mi się zaległości w spaniu, więc wypompowana jestem...
U nas od kilku dni wieczorne mleko też nie wchodzi w całości, nocna porcja też tylko częściowo znika... W ogóle to muszę zagęścić menu mlecznymi daniami, narazie jogurt naturalny bez dodatków jej smakuje, z truskawkami już nie... A gdy zrobiłam deserek z jogurtu i twarogu z biszkoptem to aż pluła, a mi taaaak smakowało to :D
Gorączka ustąpiła na drugi dzień, a w zamian mamy luźniejsze sprawy pieluchowe... Ehhh...

Miłego na sobotę! ;-)

izuniek moj te raczej grzeczy ale czasem rogi pokazuje tez. chos ostatnio jak sie w koncu zrobil samodzielny i poczul zew wolnosci to potrafi zaszalec:) wspolczuje niewyspania, oby dzis bylo lepiej!

vii podziwiam za zdecydowanie co do imion i chyba mam wam zyczyc Michalka co?! ;) a sluchaj bylas juz drugi raz u lekarza na wizycie? jesli tak to poprosze o sprawozdzanie hehe

gabina od nas to chyba szczesliwa byla:) ja mam zamiar tam skoczyc niedlugo, a kacik rzeczywiscie przepiekny!!!

vii no to oby sie wyklulo malenstwo w 2013:) moze jako pierwsze 1.01.13

gabinia ja byłam :) kozo jedna ale maja tam dobre lody choc czeko czekolada wiesz gdzie najlepsza :-D ciepło jest pora sie spotkac ehheeh babsztylku

hanutek doszło zaraz oodpsze:)

oleczka gratuluje!
mój synek od miecha sam wchodzi i schodzi ale...baranisko nie kuma że najpierw nózki:-D i leci jak dłuuugi-musze krzyczec; najpierw noooogi! to zejdzie poprawnie
dzis mnie doprowadził do furii biega lata wsio przestawia i ciagle wylewa wode na podłoge z miski psa- i co ja sie nagadam.......natumacze.....

vii gratuluje wyboru imion!

reklama
dzięki dziewczyny:))

szczęśliwa to ma motorek w d... i wszędzie zajrzy :-D:-D

a spotkać się morzemy tylko muszę moje auto znowu mechanikom postawić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za tydzień mam jechać nad morze..... i nie wiem czy pojade :-(

Do góry