reklama

Mamy listopad 2013

reklama
agusimama bardzo mi przykro :(
Kingao0 ja mam usg genetyczne 17 maja, lekarz mi powiedział że wszystko zalezy od tego czy się pokaże czy nie. Moja siostra mówi tak, jeśli jest chłopak od razu mówią, z dziewczynką dłużej czekają. Jak jest naprawde nie wiem. Ale sama jestem ciekawa kto mieszka w brzuszku jest mi to w sumie obojętne byle dzidziuś był cały i zdrowy;)
A ja od kilku dni to cały czas latam do toalety, budze się w nocy i musze siku i siku.
Wróciłam przed chwilą od teściów i jestem pełna, pełna, pełna. Jedzenia mam dośc:D

akaiah aha ok. Strzelałam na 18 na podstawie suwaczka, bo ja mam na 16 i mam dwa dni wg suwaczka starsza ciążę :)

melonowa pytam tak, bo myslałam, że nie wiesz dlatego o liscie ze nie zagladalas na inne watki, a tyle nas tu jest, ze nie pamieta ktora gdzie pisala;P

synek kończy 6 maja dwa latka, ale my świętowaliśmy już dzisiaj, ale mały miał radoche z dmuchania swieczki... :) oto torcik:
Obraz 021.jpg

Załączniki

• Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 56
rojku suwaczek o tydzien mam za mało :) bo wg. lekarza dzidzia ma teraz 12 tyg. ale nie chce mi sie juz zmieniać suwaczka :P
bo ja sama nie jestem w stanie okreslić daty ew.zapłodnienia bo brałam leki hormonalne i milam wszystko rozlegulowane, nie mialam okresu 4 mce przed ciążą jeszcze. także zdaje się na słowo lekarza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry