reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Agusimama przykro mi, tulę.

melonowa89 chyba się za wcześnie pochwaliłam z tym prenalenem. Dziś wstałam z uczuciem kaszki w gardle. Ale nie daję się :) Powalczę może syropem z cebuli...

akaiah no to skoro masz IgM 0,05, to znaczy, że jest ujemny, czyli nie chorujesz na toxo (bo norma jest do 0,70), czyli jest ok :)
IgG powiedziałoby Ci, czy zmagałaś się już z toxo, czyli organizm mógł sobie wypracować swój system obronny :)
Ale faktycznie ja mam oba zrobione.

Hej dziewczynki mam pytanie do Was..bede na usg genetycznym 11 maja to bedzie 12 tydzien i dwa dni, mysliscie , ze jest juz mozliwa do stwierdzenia płec dziecka...?Jest to dla mnie tym bardziej wazne, iz mam do kupienia fajny wózek, ale w kolorach fiolet, roz..czyli dla dziewczynki, i musze dac szybko odp czy go chce...wózek kosztował 1700zł a chcą za niego 300-400 w dobrym stanie. I teraz wszystko zalezy do tego jak lekarz szybko okresli płec, bo Ci ludzie nie chcą długo czekac...

Nie liczyłabym na to kochana. Ja spodziewam się poznania płci na połówkowym i to przy dobrych wiatrach, bo dzidzie bywają tajemnicze :)

akaiah, czy tp masz na 18tego? Bo bym Cię już na liście umieściła przy prawidłowej dacie.

kamilka87, amethys, werronka, gdynianka1
dziekuje wam bardzo za pomoc zaraz wysle ankietę :-)

rojku ja też za szybko zaczęłam się cieszyć bo znowu ścina mnie z nóg ... :-(

KingaoO słyszałam, że płeć przy takim badaniu można rozpoznać już w 13 tyg. tylko jeśli dzidzia nie zrobi nam psikusa i się nie odwróci :) ale czytałam opinie dziewczyny, która była na badaniu i lekarz nie chciał jej powiedzieć co będzie twierdził, że za wcześnie. A pro po tego badania to czy dostanie się jakąś płytkę czy fotkę na pamiątkę ? ja będę miała to badanie refundowane tak mi mój gin powiedział i nie wiem czy mi dadzą . Kurcze stresuje się przed tym badaniem coraz częściej się zastanawiam czy z dzidzia wszystko ok.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry