reklama

Mamy listopad 2013

Cześć dziewczyny, widzę że wszystkie dziś mamy paskudną pogodę, ja w końcu wybrałam się do rodziców pod warszawe, nastawiona byłam pozytywnie ale samej podróży myślałam że nie zdzierżę, truptałam w te i w tamte ciągle po pociągu myślałam że nei wysiedzę, poza tym gupia szarpnęłam się raz czy dwa z walizką:-( trochę się martwie ale myśle że jakby się coś miało dziać to już bym o tym wiedziała co?? tfu tfu odpukać. Dziś odpoczywam.

Tak rozmawiacie o problemach z cerą, o włosach, ja też mam straszną kaszę na buzi głównie na czole, na szczęście włosy mi się poprawiły juz i są mieciuśkie, a były poroztrajane jak siano dosłownie, czekam teraz na poprawę z buzią, może doczekam.

basiaaa10 wiem co czujesz, ja pod Krakowem też nie mam nikogo, tęsknie czasem za rodzinką ale po tym jednym dniu dziś już wiem że będę z nimi darła koty za chwile.;-)

Wy też macie takie hustawki nastrojów? ostatnio ciągle płacze, sama nie wiem dlaczego czasem nawet. :szok:

reklama
Nie wiem dziewczyny czy słyszałyście co sie stało wczoraj we wschodnim Londynie...w biały dzien facetowi odcieli głowe i wywlekli na srodek jezdni.... a czarnuch(sorry) jeszcze dumnie wypowiadał sie do kamery.... strasznie sie zdenerwowałam bo moja sandra jezdzi tam do szkoły ... ma tam chłopaka i imprezują razem.... to sie stało w biały dzień. Gdzie tu poczucie bezpieczenstwa..... masakra

O matko, to nie dziwię się, że cała chodzisz z nerwów. Straszne rzeczy się tam u ciebie dzieją...Jak jeździłam do UK na wakacje, żeby sobie zarobić, to mieszkając w Bristolu też miałam kilka sytuacji, kiedy bałam się o swoje życie. Źle zapamiętałam właśnie afroamerykanów (którzy traktowali kobiety jak rzecz,towar,usługę) i Angoli, którzy z kolei traktowali nas jak niższą rasę...

Jestem już dość długo i powiem wam ze nie znoszę czarnoskórych, Pakistańczyków, arabów i muzułmanów.... To złodzieje i cwaniaki ... nie chce im sie pracować wykorzystują ludzi przeświadczeni o swojej wyższości religijnej.... Nie spotkałam sie z dyskryminacja ze względu na swoja narodowość. Może miałam szczeście pracować z porządnymi tubylcami Przyjaźnimy sie z rodowitymi angolami z Węgrami Słowakami. Uwielbiam ludzi z Hiszpanii z nimi to i do tańca i do różańca. Mój m ma pod soba kilkunastu ludzi i nie znosi pracować z czarnuchami(sorry) algierczykami i hindusami...a z takimi dane mu było pracować. Nic z siebie nie daja a są bardzo roszczeniowi. Pracuje z kilkoma anglikami i oni go nigdy nie zawiedli... Wiem ze stereotypy sa bardzo krzywdzące. Pracowałam kiedyś z kucharzem ze wschodniej Afryki... bardzo kompetentny i rzetelny człowiek ...ale to była jednostka.

Amethys z tego co wiem to w Londynie gneralnie od dawna jest problem przez naplywowych muzułmanów. Gdzieś widziałam filmik, że wyszli na ulice i krzyczeli że nie będa przestrzegać angielskiego prawa bo premier nie jest wyznawcą allaha...

Przedziwna nacja, Ty jakoś jedziesz do innego kraju i przyjmujesz ich zasady, swięta i prawo. Nie żądasz raptem wolnego 11 listopada. Uważajcie na siebie :/

reklama
Oj straszny się ten świat robi :-(

U mnie dziś pada, zimno. Poleciałam z Basią do Lidla zobaczyć te ciążowe ciuchy. Kupiłam sobie tylko t-shirt na ramiączka w paski, bo spodnie mam. Noi dziś w Biedronce były pieluchy itp. więc musiałam zaopatrzyć Basię. Oczywiście po drodze zmoczył nas deszcz.
Z ciekawostek mi się przypomniało jak mój gin na wizycie mówił, zebym absolutnie nie głaskała brzucha, bo może doprowadzić do skurczów. Coś mi się kojarzy, że kiedyś coś czytałam o piersiach, że też masowanie jakoś negatywnie wpływa, nie wiem, trzeba byłoby sprawdzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry