Hej!
Mamy zamknięte forum, ale fajnie. Muszę zaraz ogarnąć, jak to działa
Co do cery, to ja mam szczęście, bo same zmiany na plus. Przez ciążą przetłuszczała mi się bardziej niż teraz, no i żadnych syfów nie zauważyłam, mam nadzieję, że już się nie pojawią. Generalnie moja skóra nabrała blasku i włosy też są w lepszej kondycji, super. Za parę dni wybieram się do fryzjera podciąć końcówki i położyć farbę, bo odrosty mam ogromne, ale na szczęście w podobnym kolorze do mojego naturalnego
Melonowa, ja też siedzę sama w domu, mały chodzi do przedszkola (o ile akurat nie jest chory), a mąż w pracy, na szczęście wraca ok.16. Mi ta samotność nie przeszkadza, taki ze mnie typ, lubię własne towarzystwo. Głównie nadrabiam zaległości w czytaniu

Spotykam się z przyjaciółką średnio raz w tygodniu, z innymi znajomymi trochę rzadziej i pasuje mi ta sytuacja. Nie wiem, jak będzie dalej, bo to dopiero początek, za parę miesięcy pewnie inaczej mówić,zobaczymy. W każdym razie też lubię to forum, zawsze zaczynam dzień od włączenia kompa i czytam, co u Was.
Basiaaa10 nie znam się na analizie moczu, ale spokojnie, to pewnie nic poważnego, nie denerwuj się na zapas. Ja też mam lekarza we wtorek.