Witam :-)
kamilka87 przeraziłaś mnie tymi piersiami i mlekiem lecącym razem z krwią
basiaaa10byłam na badaniach we wtorek i też strasznie mętny mocz miałam. W wynikach też tak mi napisali, ale co to znaczy nie mam pojęcia... I żadnych objawów infekcji nie mam.
Dziewczyny na suchą skórę może więcej wody powinnyście pić? Może potrzebuje nawilżenia od środka
mi pomaga też po prysznicu jeszcze na mokrą skórę oliwkę nałożyć, wsmarować, a to co zostaje czekam aż się wsiąknie i jest fajnie :-) tylko najlepiej na noc, żeby się nie błyszczeć wychodząc z domu 
U mnie też jakoś samotnie... Niby mąż pół dnia siedzi w domu, ale jakoś nie gadamy ze sobą tylko o obowiązkach, a od dwóch dni kłócimy się. Wczoraj mi wykrzyczał, że ja już tylko dzieckiem się interesuje i niczym innym
Forum pomaga mi myśleć pozytywniej i lubię Was czytać 
kamilka87 przeraziłaś mnie tymi piersiami i mlekiem lecącym razem z krwią

basiaaa10byłam na badaniach we wtorek i też strasznie mętny mocz miałam. W wynikach też tak mi napisali, ale co to znaczy nie mam pojęcia... I żadnych objawów infekcji nie mam.
Dziewczyny na suchą skórę może więcej wody powinnyście pić? Może potrzebuje nawilżenia od środka
U mnie też jakoś samotnie... Niby mąż pół dnia siedzi w domu, ale jakoś nie gadamy ze sobą tylko o obowiązkach, a od dwóch dni kłócimy się. Wczoraj mi wykrzyczał, że ja już tylko dzieckiem się interesuje i niczym innym
nie lam sie :-)
tak czy siak lozeczko juz postawil na swoim miejscu a mowilam mu ze jeszcze je zloze bo sie zakurzy