Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam od 6tyg do końca10-tego. Potem lekarz kazał odstawić, mówił, że od 10-tego tyg ciąża potrafi się sama utrzymać. Nie chcę Cię straszyć, ale w ulotce od duphastonu jest napisane, że zwiększa ryzyko wystąpienia spodziectwa u dziecka. Ja w pierwszej ciąży też brałam duphaston i mój synek właśnie urodził się ze spodziectwem. Teraz brałam dłużej niz w pierwszej ciąży i też się trochę tym martwię, żeby się sytuacja nie powtórzyła.A jeśli chodzi o tabletki, bierze któraś z Was duphaston? ja brałam na początku 3 dziennie, później 2 dziennie, ale jak pojawiały się plamienia to wracałam do trzech, obecnie biorę dwie i mam nadzieję, że już tak zostanie a za jakiś czas będę mogła je odstawić bo mam po nim okropne skutki uboczne - pryszcze na brodzie, szyi, ramionach i dekolcie, ciemne włosy na brzuchu mi rosną no i od 2 miesięcy mam chrypkę! mąż się ze mnie śmieje, że czasem jak coś powiem to on się zastanawia czy ja to powiedziałam, czy jakiś facet, tak mi się głos zmienił..