reklama

Mamy listopad 2013

gdynianka przez ułamek sekundy wydawało mi się że pisałaś o swoim M a nie o synku :rofl2:
rojku nie przejmuj się jak ja robię te 12 muffinków to dla M. nigdy wiele nie zostaje, ale to taki typ że ja się z nim muszę bić o jedzenie, a jak już piekę to sorry...ale mam pierwszeństwo :D

Któraś pisała o Magnum... Dzięki za przypomnienie ze istnieją:-D dziś muszę jednego wciągnąć!!!

reklama
chyba mam za małą formę do nich, bo kurcze nie chciałam wypełniać foremek po brzegi, więc zostawiałam po parę milimetrów miejsca od brzegu i zostało mi tej masy. Innej formy nie będę kupować, ale pewnie z jedna muffina by wyszła - co za strata!:wściekła/y:

Rojku ja leję do brzegu ciasta :) górę dobrze wysmarować tłuszczem, ja biorę ręcznik papierowy, umoczę go w oleju i zawsze przelecę po wierzchu, wtedy babeczki się nie przykleją, jak wyjdą wysokie :)

A widzisz martula, ja się bałam, że wypłyną :) Ale muszę powiedzieć, że super ta silikonowa forma! Nic się nie przykleja! Nie trzeba smarować. Rewela!
A jaka zabawka super! Moja Aniela zawsze ja z szafy wyciąga i fascynuje ją chodzenie po niej :P

ach ci mezczyzni zawsze musza nas wkurzac i jeszcze teraz gdy nie mozemy sie denerwowac... skad ja to znam...nie przejmuj sie bedzie dobrze... moj juz dal sobie spokuj bo ja od jakiegos czasu mam napady agresji i chlopina sie chyba poprostu mnie boi:))

Meago- przykro mi,ze twoj M tak sie zachował...mój M tez sie ostatnio nie popisał, zresztą wiecie...nie moge ci nic doradzic, bo jak wiesz nikt nigdy nam dobrze nie doradzi, my musimy sie z tym porykac.W kazdym razie powinnas dac mu nauczkę, za to, ze strasznie Cie to zabolało, nie wiem jaki to typ, ale moze pomoze.
Ja tam uwazam, czy tutaj czy w grupie...trzeba pisac tam gdzie sie aktualnie odnajdujemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry