reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

andzia86 wszystkiego najlepszego z okazji 3. rocznicy :*

ja dzisiaj tez plywam ;/ juz mnie ta pogoda wykancza ;/
moj maz sie napalil i che po powroce z londynu kupic samochod z jednej strony fajnie bo bardzo by nam sie przydal ale zastanawiam sie czy starczy nam na wszytsko kasy

a dzis kupila sporo cuszkow dla malucha w troche wekszych rozmiarach zaraz porobie fotki i wstawie na odpowiedni watek ;p

reklama
Andzia86- wiesz właśnie róźnią się strasznie tak jak mówisz mam taki nadgarstkowy i elektroniczny z pompką i naprawde są róźne pomiary sama nie wiem już jakim mierzyć bo tą wartość 136/68 mierzyłam sobie koło 12 a później mój mąż przywiózł od bratowej ten nadgarstkowy to już jakiś koszmar każda wartość inna.
Nigdy wcześniej nie mierzyłam bo nie miałam potrzeby mierzyć ale od poczatku ciąży miałam 125/75 albo 120/75 a wczoraj pomiar już większy 135/75

Czekoladka ja jak mierze na elektronicznym mam o wiele wyższe. A jak położna mi mierzy mam dużo niższe. Wydaje mi się, że te elektroniczne nie są zbytnio dokładne.

Nonek - sa straszne duże zbieżności między jednym a drugim pomiarem dla mnie to strasznie dziwne bo mam mierzyć i zapisywać a jak tu zapisywać jak każdy pomiar inny i który zapisać to już sama nie wiem.

Ja też już wróciłam od lekarza. Z dzidzi wszystko OK, teraz się ułożył główką do góry i naciska na wątrobę stąd moja zgaga. Jest jak zwykle większy o tydzień. Na moje twardnienia brzucha dostałam luteinę i powinno przejść po 3 dniach. Mam zrobić jeszcze badania na zatrucie ciążowe, bo puchną mi nogi, tak na wszelki wypadek. U mnie w domu 30 st płynę, masakra.

Rożek kupiłam na allegro ARUŚ BECIK ROŻEK USZTYWNIONY WIĄZANY W KRATECZKE (3423523987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi odpowiadało bardzo to usztywnienie. Miałam dwa jeden z usztywnieniem drugi bez i jak bez usztywnienia to dla mnie była tragedia, no ale to kwestia wyboru. Noi kokarda, bardzo przydatna, bo różki lubią sie otwierać jak dzieci wierzgają nogami.

Meago - dzięki właśnie ten wynik na ramię mam 136/68
Domisia - ja też niestety niby mam jakieś podejrzenia tego zatrucia ciążowego o ten wynik z ciśnienia a jakie masz ciśnienie ??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też kontroluje ciśnienie, bo u gina zdarza mi się takie 80/135, ale to chyba z nerwów, natomiast jak mierzę w domu to mam raczej niskie, albo normalne. Na początku mierzyłam nadgarstkowym i była tragedia, każdy wynik inny. Natomiast teraz mam naramienny i już jest ok :)

Możecie mnie pochwalić, pokonałam chęć jechania do McDonalda po hamburgera i wcinam arbuza :-p

Ostatnia edycja:
Do góry