reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Oj dziewczyny problemy z internetem mam. Jak taka pogoda, to czasem jest a czasem go nie ma :/ Wkurzające.

aaga moja też się tak wypina, że czasem aż boli.

maagsiaa dobrze, że z chłopem masz lepiej już :)

Lefkowa może jakoś się lepiej nastrój na ten małżeński obowiązek ;P Poczytaj jakąś książkę, czy coś :p

maagsiaa po porodzie to nie miesiąc, ale 6 tyg minimum musi wytrzymać :)

natalunia1987 czekałam właśnie aż dasz znać, co u Ciebie. Dobrze, że dalej w dwupaku! Jak masz taki arsenał leków ze sobą, to jak tylko będziesz grzeczna, to na pewno doczekasz do tego 36/37 tygodnia :)

akaiah 3mam kciuki i czekam na wieści

reklama
U mnie też dziś okropna pogoda, cały czas pada. Sprzątamy z Basią od rana. Muszę do końca września posprzątać we wszystkich szafkach, potem październik to tylko kurze, mycie, sprzątanie. Chyba dopada mnie syndrom wicia gniazdka. Ostatnio jak z Basią w ciąży zaczęłam sprzątać to za kilka dni mi wody odeszły. Dlatego wolę się wziąśc za wszystko wcześniej.

Dziś też mam wizytę u mojego gina. Pomógł mi z tymi hemoroidami, już nie boli i jest w miarę. A dziś się go zapytam, kiedy on myśli, że zrobi to CC. Ciekawa jestem co powie. Chciałabym mniej więcej wiedzieć, bo muszę wcześniej fryzjera i kosmetyczkę zaliczyć :-), bo porodzie będzie ciężko.

rojku doszedł do mnie ten zestaw SNS, na szczęście w idealnym stanie. Najgorsze będzie tylko mycie tych rurek, muszę kupić strzykawkę z igłą. Powiem szczerze, że niezły patent, ale nowe nie powinno tyle kosztować, bo to tylko trochę plastiku.

Dziś mają przyjść śpioszki dla Krzysia z C&A, a więc zostanie mi ostatnie pranie i już będę mogła się do końca spakować do szpitala.

DOMisia mam identycze przemyślenia co do tego SNS - proste a pomocne, ale trochę drogie. I w sumie dziwiłam się, że tylko oni na to wpadli, chyba, że opatentowali?

Cześć mamuśki :)
natalunia1987
odpoczywaj i nie stresuj się a będzie dobrze :) zobaczysz :)) dobrze że już jesteś w domu :)
akaiah no ja podobnie jak Ty tak od końcówki czerwca bez seksu :( trzymam kciuki za wizytę :)
zamówiłam sobie rzeczy do torby do szpitala i cieszę się jak dziecko :D muszę jeszcze tetrę gdzieś kupić.

Witam ! po wczorajszej wizycie wszystko oki. Córcia 1860gram waży i rośnie, wszystkie inne wyniki oki. Nawet moje wymioty i biegunka zbytnio nie pogorszyły wyników i mam przez 3 dni brać potas bo leciutko poniżej normy.

Jeden minus wizyty. Dzidzia nie chce się przekręcić i jeśli pozostanie w takiej pozycji, a wszystko wskazuje ze jednak tak to będzie cesarka. Już się boję. A tak byłam psychicznie nastawiona na naturalny
no.gif
no.gif
no.gif

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

gnosia jest jeszcze sporo czasu! :) A nawet jak ma się ustaloną cesarkę, to bywa, że sobie bąbel robi przewrót do góry nogami i dzień przed ustaloną data :) Może jeszcze nie wpadaj w panikę :) A jak trzeba będzie cesarkę, to też przeżyjesz :)

reklama
Do góry