reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

ja dzisiaj sobie właśnie uświadomiłam, że to już 36 tydz czyli zaczęłam 9 miesiąc :szok:
więc do 4 tygodni powinnam urodzić :)
ajaj, nie mogę się aż doczekać.
akilegna też boję się porodu grrrrr :nerd:

reklama
Witam :) Czytam was od dluzszego czasu a dzisiaj zdecydowalam sie napisac :) to moja pierwsza dzidzia, ale narazie nie czuje stresu ;) zobaczymy co bedzie jak przyjda skurcze :) za to moj mezulek przy kazdym moim glebszym wdechu badz jeknieciu pyta sie "czy to juz?" :D pozdrawiam :)

Ja też nie mogę uwierzyć, że to już końcówka :) Niedawno robiłam test i płakałam nad nim ze szczęścia! :)

Dziewczyny u mnie im dalej, tym gorzej, chodzi o moją psychikę... Ciągle się martwię o Milenkę, nie wiem dlaczego tak jest.. mam takie złe przeczucia, wiem, że to głupie, ale dziś pół dnia przepłakałam ;((((((

Hormony świrują ;((((((((

Anoula- jak wyniki? trzymam kciuki, żeby dobre wyszły!

cześć Iwonabb :)

Maagsiaa- może wypijaj sobie jakąś melisę na uspokojenie? :) będzie dobrze! jak urodzisz małą, to się będziesz śmiać z tych ciążowych zawirowań :)

Laski, a ja miałam wczoraj calkiem miły dzień. w końcu kupiłam wózek! gondolę, używaną, ale w stanie idealnym! i dałam za nią 200 zł :) i zamówiłam sobie fotelik samochodowy na allegro. więc zostało mi tylko kilka drobnych rzeczy do dokupienia. mam nadzieję, że dzis kurier będzie, bo ostatnio na allegro zrobiłam spore zakupy i już się doczekac ich nie mogę ;) miłego dnia

Czesc dziewczyny,
Anoula zdrowka!!!
echhh widze, ze wszystkie juz zestresowane i odliczamy ostatnie tygodnie do porodu
Ja mam za soba kiepska noc. Co troche sie budzilam, a to moj pecherz wzywal, a to skurcz mnie w noge zlapal, potem corcia plakala, potem druga corcia w brzuchu szalala. Normalnie jakby pelnia byla:-D

Ja też już ledwo dycham. Uda mnie strasznie bolą przy chodzeniu i wstawaniu, tak jak bym miała zakwasy. Brzuch trochę mniej boli, bo zaczęłam sie trochę oszczędzać i nie wychodzę z domu przynajmniej w tym tygodniu. Z kolei boli mnie gardło i chyba mnie bierze jakieś przeziębienie, w związku z tym czuję się fatalnie.

Już odliczam dni do CC, tak mi już ciężko. Bardzo bym chciała donosić do terminu, muszę sie oszczędzać. Minimum dotrwać do połowy października.

U mnie z nocnym wstawaniem nie ma aż tak źle 1-2 razy góra. Gorzej będzie jak brzuch opadnie, o ile opadnie, bo w poprzedniej ciązy mi nie opadł.

Chyba każdy dopina zakupy na ostatni guzik :) ja jestem też już prawie przygotowana...
Co do hormonów to w moim przypadku , tak jak to już pisałam wcześniej, najbardziej odbijają się na moim mężu.

Jeszcze tylko kilka tygodni, poród i z górki :)

Cześć dziewczyny :)
Domisia mnie też bierze przeziębienie katar, pobolewanie gardła i ogóle rozbicie:baffled:
maagsiaa nie jesteś sama ja też się strasznie boję o małą o poród o wszytko im bliżej tym gorzej, usnąć nie mogę bo ciąglę myślę i się martwię:-( i co chwilę się budzę w nocy na siku :p

Dziewczyny tak z innej beczki bo robię zakupy w aptece internetowej bo dużo taniej wychodzi i myślę czy wszytko zamówiłam:confused: co macie w swojej apteczce na wyposażeniu??

reklama
a do pielęgnacji pępuszka zamówiłaś? sól fizjologiczną do przemywania oczek?;-)

właśnie mam do was pytanie o obniżanie tego brzucha, czy on zawsze musi opaść?
Mi właśnie teraz dopiero do góry poszedł bo tak to był nisko :) ma to jakąś regułe?

Do góry