reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

SUPEROWE macie te rybki....
Nina faktycznie do Ciebie z wedka! Moj maz by pozazdroscil, bo on wlasnie chcial kilka duzych rybek miec. Pielegnice jakies, albo Paletki.

Confi masz male rybki, ale bardzo ladne! No i slicznie urzadzone maja mieszkanko! Tak duzo roslinek. Uwielbiam.

Tez mam akwarium, ale nie wiem czy aparat podola. Zaraz moze sie pochwale.

reklama
slonkoonline dzięki , faktycznie w porównaniu z "karpikami" Niny to nasze są malutkie :D
ale cieszę się ze sie podoba akwa ;)
pokazuj swoje bom ciekawa ....a tak w ogóle to nawet nie spodziewałam sie ze tyle osob ma w domku akwarium. My poza tym dużym mamy jeszcze krewetkarium :)
Jednak zrobić zdjęcia krewetkom jest dużym wyzwaniem i ja raczej nie podołam

confi krewetki!! super:-) zawsze namawiałam męża...ale on jakoś nie był przekonany:baffled: on bardzo by chciał mieć pająka:szok: NIE MA MOWY jakoś nie jestem przekonana:no:

confi krewetki!! super:-) zawsze namawiałam męża...ale on jakoś nie był przekonany:baffled: on bardzo by chciał mieć pająka:szok: NIE MA MOWY jakoś nie jestem przekonana:no:
a fuuuuj w życiu nie mieszkałabym z pająkiem pod jednym dachem ....brrr
krewetki są smieszne ale mało widoczne tym bardziej ze my hodujemy odmiany miniaturowe ,a w akwarium jest sporo roślin gdzie mają sie schowac . Ale dzięki temu ze mamy to małe akwarium , nasz synek bedzie miał nietypową lampke w swoim kąciku ;)

ale wy jesteście wstrętne :-p :-p :-p tyle stron od rana nabazgrać a ja dopiero wstałam :-(
poczeaaaakaaaaajciiiiieeee za mną :-)
szybciutko , szybciutko czytaj i nadrabiaj :-p
albo musisz wstawać tak jak my ...skoro świt :-)

tsarina nie mielismy za bardzo co zrobić z tym akwarium więc stanęło na tym ze będzie oświetlało kącik Damianka :)

tak to teraz wygląda ale nie wiem czy to ustawienie zostanie...
1q0prs.jpg

szybciutko , szybciutko czytaj i nadrabiaj :-p
albo musisz wstawać tak jak my ...skoro świt :-)

oj chętnie bym i wstała, tylko że ja kończę pracę o 23, zanim dotelepie się do domu, potem też mąż z pracy wraca, więc nawzajem sobie zdajemy relacje z dnia w pracy, no a potem śpimy o 9.30 - tylko że między nami jest godzina różnicy, i dlatego tyle zawsze mi się nazbiera z rana :baffled:

z tym akwarium super pomysł, na pewno synka będzie interesowało co tam się dzieję :tak: potem na pewno nie raz zamiesza ci ręką wodę w akwarium :rofl2:

Confi świetnie to wygląda:tak:

mnie się bardzo podoba! Piknie! Ślicznie!
tylko, żeby krewetki nie interesowały Twojego Synka bardziej niż spanie w nocy... a kto wie, może to będzie początek jego zyciowej pasji?

a ja pokoik Wam pokaże, jak go skończe meblować. Bo narazie tu nic nie ma... tylko słonko za oknem:-D

Ostatnia edycja:
reklama
opowiadały wam wasze mamy jakie wy byłyście jako dzieci (ale wiecie tak powiedzmy do 4 latek, czy też zanim się do szkoły nie poszło)?

bo ja to szczerze mam nadzieje że synek to się w tatusia wrodzi :tak:
bo jak we mnie to się pochlastam chyba :baffled::sorry:

Do góry