reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny, zna się któraś z Was na analizie SWOT, segemtacji rynku i stategi marketingowej? jak przystało na dobrego humaniste, podjełam się pomocy z zakresu marketingu i utknełam w martwym punkcie. Teorie ogarnełam, ale z praktyką leże i kwicze. Prosze, chociaż jedno słówko...

reklama
To tak jak i ja :-D Zreszta do tej pory, raczej mam przyjaciol plci meskiej niz zenskiej. Jakos z babkami to sie dobrze plotkuje, a z facetami to o konkretach dobrze mi sie gada :happy:

no dokładnie Slonko!!!
Ja nawet powiem tak -bardziej zaufam facetowi niż kobiecie (przepraszam, Was kobitki - ale taka prawda..To jest forum - wiec mamy wzajemny temat łączący nas i wzajmenie się wspieramy - nie znając się). W realu, mało którą kobietkę stać na to aby powiedzieć to co myśli - a facet w 100% powie szczerą prawdę (nawet gdy ona zaboli).. NO i jeszcze te fałszywe komplementy, hehe;-)

a oto dowód mojego chłopaczyskowatego życiorysu:
podstawówka - 1 przyjaciółka (szczera i prawdziwa - dzisiaj właśnie u mnie była na kawce)
szkoła średnia - Technikum Budowlane (i tu już sprawa jasna, hehe) - przyjaciółki brak, za to 2 b.dobre koleżanki, a przyjaciół (w męskim wydaniu) - 3
studia - Uniwersytet Przyrodniczy, kierunek - Inżynieria Środowiska (specjalność inżynieria sanitarna, wodna i melioracyjna): przyjaciółka - 1 (traktuję ją jak siostrę, ma identyczne podejście do kobiet i facetów jak ja), a przyjaciół (w męskim wydaniu) - 2 (studia inż) i 2 (mgr-ka)
Poza tym mam mnóstwo super kolegów, no i chyba dlatego też tak dobrze nam się układa z M..

wcale sobie nie poszło :-p ja jestem ;-)
wzięłam się za wypisywanie kartek świątecznych :tak: no a teraz ide jakąś zupke wstawić, dziś będzie szczawiowa (niestety przecier ze słoika :baffled:)

barmanka - ale mi smaka tą szczawiową narobiłaś... kurcze... też mam słoik gdzieś zbunkrowany - ale to nie jest to...

dziewczyny, zna się któraś z Was na analizie SWOT, segemtacji rynku i stategi marketingowej? jak przystało na dobrego humaniste, podjełam się pomocy z zakresu marketingu i utknełam w martwym punkcie. Teorie ogarnełam, ale z praktyką leże i kwicze. Prosze, chociaż jedno słówko...

bozie tsarinka ja to miałam jakieś 6 lat temu na studiach i teraz to nic a nic nie pamiętam :eek:

reklama
Do góry