reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nina27- dziekuje :-)

confi - rozumiem twoja zlosc przeciez to mozna dostac pier....ca;-)

k.m- czop moze odejsc tuz przed porodem

tsarina- to ci wyjazd tesciowej dal powera ;-)

confi- wspolczucia,, oszalec mozna,,

mamamatysia- no sliczny kacik,, my dopiero jutro po lozeczko i posciel idziemy,, dopiero bedziemy rolety zamawiac i czekam na moje zamowione obrazki.jeszcze zaslonki musze kupic takze wszytsko w proszku.. ale pod koniec kwietnia powinno byc juz wszytsko porobione.. przesle zdjecia..

Dziewczyny...święto lasu chyba dziś mamy...nade mną nastała błoga cisza :-)
w koooońcu...teraz mogę się zdrzemnąć , pooglądać TV albo po prostu poleżeć bez sensu :-D
a tak serio...pomóżcie jak macie pomysły...mam straszną alergię na jakieś pyłki albo trawy...od tygodnia męczy mnie katar sienny...czy jest coś na alergię co moge brać w ciąży? Czy któraś z Was ma podobny problem? Poradźcie coś...bo zedre sobie całą skórę z nosa niedługo...nawet już maść majerankowa nie pomaga bo co chwile ścieram ją smarkając :baffled:

a ja dziewczyny dalej walczę z żelazkiem i tymi zasranymi pieluchami:no::wściekła/y: boshe jak ja nie cierpię prasować:wściekła/y:
idzie mi to jak krew z nosa..ale była tez u mnie koleżanka i wiadomo że przy niej sobie odpuściłam
teraz wysłałam męża po lody:-) bo mi się zapas z zamrażarce skończył;-)
doprasuję już to co wyciągnęłam i będziemy składać łóżeczko...ja strasznie się cieszę, mój M mniej:rofl2: bo on nie lubi takich rzeczy robić...zwłaszcza z marudną ciężarną:rofl2:

reklama
Ninka wyślij mi swoje pieluszki, ja kocham prasować a jeszcze jak się okaże ze Ty lubisz zmywac to już w ogóle będę kochac Cię nad życie , bo ja z kolei zabieram się za zmywanie ...od godziny....jak pies do jeża :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry