reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a pfff teraz to sie cmoknijcie ..musze odstapic kompa :-p
bede jutro ...
o jaki foszek się zrobił z naszej Confi :-p :-p

agakm - nooo te nasze pupy to ostatnio trochę biedne są ;-) hihihi ale trzeba korzystać póki się da, potem post tak jak mówisz.
a propos - na sobotę poród planujesz? że zastrzegasz sobie że od soboty post? ;-):-D
a pierogi też mam w zamrażalce (z kapustą i grzybami) i jeszcze paczka bigosu - tak w razie czego ;-)

o jaki foszek się zrobił z naszej Confi :-p :-p

agakm - nooo te nasze pupy to ostatnio trochę biedne są ;-) hihihi ale trzeba korzystać póki się da, potem post tak jak mówisz.
a propos - na sobotę poród planujesz? że zastrzegasz sobie że od soboty post? ;-):-D

nie Kochana - nie planuję w sobotę żadnego porodu - za tydz. mam kolo na studiach i mam w planach być na nim, hehe..
Ale wiesz co - mam schizy co do lewatywy.. że np. nie zdążą mi jej zrobić:baffled: a to będzie dla mnie fuul dyskomfort :baffled: :zawstydzona/y:..
więc wolę przejść na jogurty przed finiszem, co by się dodatkowo nie stresować:happy2:

paula - dokładnie - filmiki ściskają i serducho i gardło ..i ... (nie powiem/napiszę co jeszcze z zazdrości, że masz takie cudne dzieciaczki. Synuś - chyba cały Tata?)

Barmanaka79 oj to moze skozystam z tej kompieli cieplej zobaczymy jutro napisze czy przeszlo czy nie ... no to pewnie jak cos to niebedzie mnie pare dni hehe oj bylo by juz po i nasza kruszyna wkoncu z nami :-D

To widzę już kolejne mamusie są w kolejce... Malinka 009, Anulinka, Czarna_mala21...
W końcu jest nas - majówek ponad 60, więc co dzień powinny przynajmniej po dwie rodzić - eh..to tak z matematycznego punktu widzenia :-D
Ja nie będę obstawiać, która pierwsza bo nie mam zielonego pojęcia.. Już nie raz było tak, że skurcze były, czop odszedł a tu nic..a innym razem na nic się nie zapowiadało a tu nagle dzidzia jest na świecie :tak: z tego wszystkiego sama już nie będę wiedzieć kiedy jechać do szpitala.. :confused:
Aczkolwiek trzymam za Was kciuki :-)

reklama
Malinka009 to się coś odzywała od wczoraj wieczorem ?
Coś mi się to podejrzane wydaje ... :tak:
Pewnie za 2 dni odezwie się na forum z maleństwem przy sobie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry