Kaatharina
Majowe mamy'09
Dziekuje za odpowiedz
bardzo mi poprawilas nastroj 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Nie wiem jak namówić Męża na wycieczkę do Szczecina (bo to najbliżej) by tam zrobić USG D4??
Dziś bratowa mi powiedziała, że ten mój lekarz teraz prywatnie bierze ponad 100zł, a w Szczecinie ten koszt to ok 150-200zł...ale badanie trwa 20min. i wiadomo jest dużo dokładniejsze. Mój mąż uznaje to za zbędny wydatek, bo + dojazd. :-( Nie wiem jak go przekonać. Same posty innych dziewczyn, czy zdjęcia....go nie przekonują.
Zła jestem na niego! Bo do samochodu kupuje milion różnych rzeczy (też ważnych i potrzebnych) i ja to rozumiem...ale to nasze pierwsze Maleństwo...Dziewczyny jak mogę go przekonać?

Cieplutkiej i przespanej nocy 
koszt 3,99 PLNkasica- trzymam kciuki, aby wszystko się dobrze ułożyło
ja dziś trochę spanikowałamod 2 dni czuję takie miejscowe napięcia się macicy. Od razu pomyślałam , że to skurcze
...i się zmartwiłam
przed chwilą zadzwoniłam do gina i na szczęście uspokoił mnie!
powiedział mi, że to mogą być już ruchy maleństwa. Wg miesiączki dziś rozpoczynam 18 tc wg usg jestem w 17 tc. miałam już łaskotki to może teraz czas na fikołki.
Czy któraś z mam ma podobne odczucia? lub miała?
może wiecie czym właściwie róznią się skurcze macicy od rozpychania i fikołków maleństwa?
dla świętego spokoju idę do gina we wtorek, żeby mieć pewność już na 100%
pozdrawiam zimowo,
Uspokoiło mnie tylko to podsłuchane bicie serdunia, bo martwiłam się już przeokrutnie...

lub mamusi.
jak jestes szczupla ta jeszcze szybciej mozna wyczuc:-)
ja to tak odczowam i teraz i w poprzedniej ciazy, ach i teraz czulam bardzo wczesnie ruchy a z Martusia w 19tyg raz na tydz i gdzies w 22tyg dopiero tak normalnie jak teraz:-)
zazdroszcze wam sniegu troszeczke ale jak wczoraj ogladalam wiadomosci i ile wypadkow bylo to az mnie to przeraza:-( pozdrawiam
:-)Ja pierwsze ruchy poczulam juz na 100% wczoraj,ale tylko wlasnie te wieksze,np jak dzidzia sie gwaltowniwj obroci
z Nika ruchy czulam (takie male)od ok 20tyg.Ale tak narzekalam od pocztku,ze ciezka ciaza a jak poczulam dzidzie to az sil nabralam
Postanowili laskawie Nas zaprosic-pierwszy raz od ..........DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!A mieszkaja ok 10minut drogi od Nas
Ale zawsze zmeczenia,albo zbyt zajeci,albo odwolywali w ostatniej chwilii....I oczywiscie jeszcze ja musze deser robic,bo jakzeby inaczej.Uwielbiam piec,ale kurde mogliby juz komplet zrobic
Wczoraj M zadzwonil i mowi,ze Kasia nie za bardzo sie czuje zeby stac i krecic ciasto,na co tesciowa,ze w takim razie mzoe chociaz lody kupimy.........
I tak bym z pustymi rekoma nie poszla,bo nie lubie ale kurde tupet to maja niezly
Jak do nas a na obiad zaproszeni to nawet nie wpadna na to,zeby cokolwiek przywiesc