reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no wlasnie Eluś wiem jak to jest my czekalismy pol roku az sie udało :tak: no to zycze powodzenia w baraszkowaniu ;-);-);-)

Oby bezpiecznie dojechaly z Lilką!!! Tyle teraz jest wypadkow :-(

mamamatusia- normalnie szok, ja jestem za tym oby takich osobników odizolować do końca życia ze społeczeństwa.

AgA- to nie żałuj sobie:-D:-D:-Dhihihihi żartowałam, wiesz z chlopami jak z dziećmi.

Marycha i Malinka- czasami mnie takie złe myśli dopadają, jak to będzie???jak to zniesie Miłoszek, a jak ja???jakoś teraz jak wyhcodze gdzieś na 2 godziny to już za nim tesknie, a nie wyobrażam sobie nie widzieć go tyle godzin.
Pewnie jednak bedziemy musiały sie przyzwyczaic, takie życie.....

Ostatnia edycja:
dzieki dzieki malinko:):-) macius ostatnio nam powiedzial ze chce byc przy tym jak bedziemy robic seks czyli rodzenstwo:) oczywiscie on wie ska sie biora dzieci
no tak juz sie interesuje tymi sprawami :tak: ostatnio mojej kolezanki córka zapytala sie tak: Czy wy macie z tata sex ? na co moja kolezanka zapytała: A co to znaczy a cora jej na to: No nie wiem ale macie ??? he he he cora ma 7lat:-D

Dziewczynki ja sie juz powoli klade spac bo wstaje o 5:ninja2::oo::oo::oo: podczytam was pewnie do sniadanka jak dam rade- zawsze to mniej do nadrabiania ( zamiast 20 stron - 19 ale zawsze cos ;-):-p)

Bohaciefka zapomnialas o ciotkach z bb ? Meldować sie prosze !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry