Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak juz sie interesuje tymi sprawamiostatnio mojej kolezanki córka zapytala sie tak: Czy wy macie z tata sex ? na co moja kolezanka zapytała: A co to znaczy a cora jej na to: No nie wiem ale macie ??? he he he cora ma 7lat
![]()

Troche sie wkurzylam na mojego meza....wiecie co ...on tak jest wkurzony na swoja matke po tym co odczynila ze nie chce z nia rozmawiac.....jestem zla bo obiecala ze z nia pogada dzis.....no nic bede dalej naciskac.....![]()
?? Mam nadzieje, ze Twoj M jednak doprowadzi do szybkiej relacji i "potrząśnie" własną matką

teraz jakoś relacje miedzy mną a teściową są poprawnę, ale tylko tyle.hehehe - baaa - mamamatysia - Oni będą uświadamiać ciemną część społeczeństwa;-)![]()
.Kulturalnie z humorem mogę rozmawiać na każdy temat.A wracając do tematu to przeżyliśmy sytuacje, że jeden z kolegów Matiego wymyślił zabawę w oglądanie...przyrodzenia
i terroryzował innych chłopców(dziecko wtedy 5 letnie).Na szczęście Mati bardzo dojrzale sie zachował:-) ,wyszedł z pokoju i zgłosił nam co dzieje się za zamkniętymi drzwiami

m&s....nie uwierzysz ale dzis wlasnie z mezem rozmawialm ze na bb mam wirtualna kolezanke ktora pojechala do Polski i jeszcze nie wrocila....a on na to ktora....a ja ..no wiesz ta z Devon....a on ...aaaaaa to juz wiem....
Wlasnie mialm sie pytac dziewczyn kiedy Ty wracasz.....tesknilam....a tu prosze taka niespodzianka....:-).....a no i brakowalo Cie na "nocnych" pogaduchach....;-);-);-)

.
.