reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no tak juz sie interesuje tymi sprawami :tak: ostatnio mojej kolezanki córka zapytala sie tak: Czy wy macie z tata sex ? na co moja kolezanka zapytała: A co to znaczy a cora jej na to: No nie wiem ale macie ??? he he he cora ma 7lat:-D

Mateusz nie interesuje się sprawami seksu(ogólnie jest na etapie-"wszystko co dziewczeńskie jest bleee") może dlatego, ze od 4 roku życia w użyciu jest literatura uświadamiająca:-).Mamy zdrowe podejście do spraw intymnych i mam nadziej, ze nasi chłopcy nie wyrosną na "świetoszków",którzy będą się wstydzić "normalnych ludzkich rzeczy"

Dobry wieczor majoweczki........
kurcze piszecie i piszecie a ja Was nadrobic nie moge....satralam sie cos tam podczytac miedzy praniem , odkurzaniem.....zakupkami ....no i jeszcze gora prasowania na mnie czeka.....ale stwierdzilam ze co tam nog nie ma a ja sie odpreze troszke i poczytam co tam u Was.....

Tsarina.....tak mi przykro......sciskam...

m&s....nie uwierzysz ale dzis wlasnie z mezem rozmawialm ze na bb mam wirtualna kolezanke ktora pojechala do Polski i jeszcze nie wrocila....a on na to ktora....a ja ..no wiesz ta z Devon....a on ...aaaaaa to juz wiem....
Wlasnie mialm sie pytac dziewczyn kiedy Ty wracasz.....tesknilam....a tu prosze taka niespodzianka....:-).....a no i brakowalo Cie na "nocnych" pogaduchach....;-);-);-)

Dzis mielismy dosc busy dzien....niestety do lekarza nie poszlismy bo lalo....no nic pojdziemy w przyszly wtorek.....
no i wlasnie skonczylam zamawiac rzeczy dla dziewczyn oczywiscie....pare zabawek....mate do wanny....no i jestem zadowolona z zakupkow....

Troche sie wkurzylam na mojego meza....wiecie co ...on tak jest wkurzony na swoja matke po tym co odczynila ze nie chce z nia rozmawiac.....jestem zla bo obiecala ze z nia pogada dzis.....no nic bede dalej naciskac.....:eek:

Troche sie wkurzylam na mojego meza....wiecie co ...on tak jest wkurzony na swoja matke po tym co odczynila ze nie chce z nia rozmawiac.....jestem zla bo obiecala ze z nia pogada dzis.....no nic bede dalej naciskac.....:eek:

Wiesz co Joluś - jakbym o swoim mezu czytała,i akcji z Teściową z przed 3 lat...Najpierw byłna nią zły, później był zły i niechciało mu się ciągnąć wątku, później stwierdził, że to problem między mną a nią... a na końcu oznajmił, że to jego MAMA i jaka by nie była, On ją toleruje i nie chce złego slowa na nią słyszeć...
Fajny - co:dry:?? Mam nadzieje, ze Twoj M jednak doprowadzi do szybkiej relacji i "potrząśnie" własną matką:tak::happy2:

Mój w kłutni pomiędzy mną a teściową staną w obronie za tą drugą:no:
Długo mu tego nie mogłam zapomnieć,a i teraz się zdarzy że czasami przypomnę.Przepraszał mnie po tym, ale ja i tak do tej pory mam w pamięci jej tryumfujący wzrok:sorry2:teraz jakoś relacje miedzy mną a teściową są poprawnę, ale tylko tyle.

hehehe - baaa - mamamatysia - Oni będą uświadamiać ciemną część społeczeństwa;-):-D

Wystarczy, ze nie będą wulgarni mówiąc o seksie-mnie to osobiście brzydzi:no:.Kulturalnie z humorem mogę rozmawiać na każdy temat.A wracając do tematu to przeżyliśmy sytuacje, że jeden z kolegów Matiego wymyślił zabawę w oglądanie...przyrodzenia:szok: i terroryzował innych chłopców(dziecko wtedy 5 letnie).Na szczęście Mati bardzo dojrzale sie zachował:-) ,wyszedł z pokoju i zgłosił nam co dzieje się za zamkniętymi drzwiami

Aga, Aneteczka......jak nie zadzwoni i jej nie powie do sluchu to mu tego nie wybacze.....wie jak bardzo mi na tym zalezy....lezy teraz tu kolo mnie i oglada mecz......widze ze tesciowa jest dostepna na skype i nawet juz mu sluchawki dalam....a on no zaraz...jeszcze tylko dziesiec minutek meczu......:wściekła/y::wściekła/y:

nie odpuszcze bo wiecie co powiedziala jej corka....ze tesciowa mysli ze ona nic zlego nie napisala bo Przemek nic do niej nie napisal.......ach szkoda slo...

m&s....nie uwierzysz ale dzis wlasnie z mezem rozmawialm ze na bb mam wirtualna kolezanke ktora pojechala do Polski i jeszcze nie wrocila....a on na to ktora....a ja ..no wiesz ta z Devon....a on ...aaaaaa to juz wiem....
Wlasnie mialm sie pytac dziewczyn kiedy Ty wracasz.....tesknilam....a tu prosze taka niespodzianka....:-).....a no i brakowalo Cie na "nocnych" pogaduchach....;-);-);-)

och Ty moja kochana!! :-):-):-):-) mi też brakowalo tych nocnych spotkań. :-)

a ja mojemu M. to bez przerwy o tobie opowiadam. "a Jola, ta z forum, wiesz, (on: "wiem, wiem") to to...,. A Jola to tamto..." :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Myslałam,że uda mi siedo Was wczesniej zajrzec, ale dziś Szymonek bardzo mało spał ( 2 x po pół godziny) w dzień i praktycznie cały czas musiałam sie nim zajmować, bo moje dziecko nie uznaje leżaczków itp...:-( Ale juz o tym pisałam, więc nie bedę przynudzać;-).
Teraz na szczescie spi, ale pewnie za ok. godzine sie obudzi i potem, jak od dwóch miesiecy, co godzine:wściekła/y:.

No nic, ide spac, nie zdaze zobaczyc, co u Was slychac:no:.
Jutro rano musze jechac do Gdanska do kliniki na kontrole, mam od jakiegos czasu torbiel ( przy dziąśle) i mialam miec operacje, ale skonczyly sie punkty i musze czekac do nowego roku.

Zycze spokojnej nocki i słodkich snów dla wszystkich mamus i bobasków:happy2::blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry